За наказом директора департаменту Андрієць чиновниця з документами втекла із засідання медичної комісії, - депутат Ольга Кобевко  (ДОДАНО ВІДЕО)

За наказом директора департаменту Андрієць чиновниця з документами втекла із засідання медичної комісії, - депутат Ольга Кобевко (ДОДАНО ВІДЕО)

23.06.2016, 01:46

Про це повідомила депутат Чернівецької обласної ради, заступник голови постійної депутатської комісії Ольга Кобевко. 

- Департамент охорони здоров'я вважає людей за дурнів та бидло!!! Сьогодні на комісії майже повним складом департамент ховав від людей документи 2-х кандидатів на посади головних лікарів - центру СНІДу та патанатомічного бюро, бо цих людей лобіювали не $, а колективи та громадськість, - розповіла Ольга Кобевко.  

Ці два кандидати уже давно подали документи, але департамент не передав їх на розгляд комісії, бо вони є "неугодними" для Андрієць!!! 

Ми і вимагали і благали, щоб нам їх надали, але за наказом Андрієць - начальник відділу кадрів департаменту охорони здоров'я схопила документи і вибігла кудись...

Це був жах!

Відео скину пізніше.

Обіцяне підтвердження цинічності голови департаменту охорони здоров'я

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комісія з питань охорони здоров'я облради бачить Малишевського на посаді головлікаря онкодиспансеру (ФОТО)

1


КОМЕНТАРІ (11)

І цю Андрієць затверджували на Майдані?!? Боже який жах!!! І як швидко вона приросла до корита, що вже за вуха не відтягнеш. Як же вони покривають одне одного і витісняють ліктями чужаків. А Центр СНІДу видно для Лесюка притримують. А взагалі такі ситуації через те, що виконавча влада досі не може зрозуміти, що депутати це інша гілка влади. Привикли, що всі губернатори призначали самі себе і своїх васалів депутатами і робили що хотіли. А пройшли справжні вибори, то не можуть тепер ніяк отямитися, що мусять жити по закону. Але до шикарного життя так швидко звикаєш. А тут якась комісія, якісь люди. Браво Оля! Браво Ігор! Мочіть цих гадів. На вас дивиться вся Буковина!

avatar

22 червня 2016 22:57

А цікаво перевірити статки Андріець? Людина все життя працювала на мізерну зарплату лікаря разом з чоловіком. Вони напевно в комуналці живут та на тролейбусі на роботу їздять. ......

avatar

Геннадий Кияшко

22 червня 2016 22:59

та я щось не памятаю щоб я обирав таких як кобевко чи малишевський. Повибирали самі себе і роблять різні експерименти. може потрібно дійсно звернутися в сбу так як тут на сайті прямо рекомендують. Може їх завербували коли вони були в ато грушники росії. Адже це не що інше як терор лікарів і потрібно прийняти заходи для недопущення дестабілізації ситуації з боку диверсантів і терористів. Для убезпечення українських громадян, їхнього захисту та спокою рівень задіяння усіх суб'єктів по боротьбі з тероризмом на всій території України .

avatar

сбу

23 червня 2016 00:38

Фігня це все і їхня бутафорська "комісія"! Ці люди абсолютно далекі від реальних проблем у медицині! Навіщо будоражити всю медичну громадськість області?! Мета у них спільна - на фоні пост майданної лихоманки відтяпати собі посади: недоучці Малішевському - онкодиспансер, а рудій екзальтованій Кобевці - (дилема: може обласну лікарню, а може й получиться Андрієць посунути, - о тоді вішайтеся всі(!). Підло використовувати у своїх меркантильних цілях АТОвців, афганців та інших патріотів. Бійтеся Бога шановні "депутати"! Куди ви пхаєтеся?! Вирішуючи свої дрібні кар'єрні забаганки ви вгробите купу людей!!! Перестаньте гратися з вогнем! Невже весь медичний істеблішмент у Чернівціях такий беззубий і двоє спадкових пройдисвітів зуміють зґвалтувати й так агонуючу медицину краю?!!! 

avatar

Олекса

23 червня 2016 07:24

Б...ть, ви подивіться як двоє дебілоідів рижа Черепиця і євнух тетин Малишевский строят облздрав))). 

Депутати від якось лєвого Укропу чи петрушки та від Самопомочі (партєйка аноністів) зашугали все мед керівництво. Шкода дивитися на переляканих Тріску, Маковійчук, Лесюка та ін. Як на екзекуції  Чого і кого ви боїтеся, шановні?! Ви знані і поважні люди! Чому двоє карявих сраних депутатів з скандальною репутацією вас ставлять по стійці смірно? Ще б роздягнули й тоді точно у волю познущалися. А ми чого дивимося на цю хєрню? Два долбойоби всіх імєют щоб самим дорватися до корита , а всі зассали й мовчать як засрані. 

Женіт їх тих нероб-депутатів сраною мітлою. 

Нехай рішають медичні проблеми в СокирянаХ і Путилі

avatar

Лікар

23 червня 2016 08:00

Які вони гидкі та смердячі ці малиші-кобевкі, які наглі і користолюбиві, плюнути б обом у харі.

avatar

Петро

23 червня 2016 08:12

Такі заяви слід підтверджувати доказами. За їх відсутності треба мовчати. А п. АНдрієць може подати в суд за образу гідності і наклеп.

avatar

петрик

23 червня 2016 08:27

Ганив-ганив Олекса Кобевко і Малишевського, а в кінці таки проговорився про і "так агонуючу медицину краю?!!! " Все, не дасть Андрієць на бомбони. То значить таки правду кажуть ці депутати, що медицині гаплик. Чи чого вона агонізує? То чим тоді керує і що робить Андрієць. А "переляканих Тріску, Маковійчук, Лесюка та ін." теж не дуже жалійте.  Видно є їм чого лякатися, якщо бояться двох молодих людей. Бо якщо все чисто і все добре, то чого лякатися? 

avatar

23 червня 2016 08:30

Шановна громада Буковинського краю, тандем Кобевко-Малишевський проштовхує на посаду начальника патологоанатомічного бюро Жукова, апелюючи до нас думкою колективу. Лист в підтримку Жукова підписало тільки 8 чоловік з 60. Це думка колективу чи громади? Хочу довести до вашого відома, що Жуков з Денисовою (голофою профкому бюро) утримують похоронний бізнес, про що Кобевко добре знає. Вони торгують трунами, вінками, ритуальними предметами та неіснуючими санітарними пакетами в робочий час на території медичного закладу. Ціни космічні. Шантажем вимагають купувати людей саме в них. Ошукують людей і Кобевко про це добре знає. Але їй напевно всеодно з якого бізнесуц горші потрапляють до неї в кишеню. Кажуть гроші не пахнуть, пані Кобевко?Ці гроші смердять і Ви вже разом з ними.Ви втопилися в горі і сльозах ошуканих людей, які втратили рідних та близьких. Ганьба!!!!!!!! Далі буде!!!!!

avatar

Орися Мазепа

23 червня 2016 08:45

Абсолютно згідний з більшістю незангажованих коментаторів.

Воняє від цих недоношених депутатиків кокретно! Заради посад і грошей на все підуть. Маленький кордуплик Пріску вже отримав стоматполіклініку і його вже не чути. На черзі ця "сладкая парочка". 

Зрозумілі потяги Малишевського, там спадковість така (БАБЛО ДАВАЙ!), а щодо Кобевко, то, з медичної точки зору, вважаючи на клініку, баба давно не трахана! Їй би моцного негра з єлдою 25+, зразу б про "політику" забула! Намає нічого страшнішого давно не йо...аної жінки. 

А щодо подачі до суду позову від Андрієць О., то не справа професора ставити себе на рівень всякого малоосвіченого непотребу(((

avatar

Лікар

23 червня 2016 10:21

Судячи, з лексики коментарі замовлені, ще й написані однією людиною. Нічого не міняється.

 

avatar

Читач

23 червня 2016 13:42