Депутат Ольга Кобевко повідомила закулісні подробиці боротьби головлікарів за посади

Депутат Ольга Кобевко повідомила закулісні подробиці боротьби головлікарів за посади

29.04.2016, 18:35

Депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко прокоментувала вчорашнє рішення позачергової сесії обласної ради про звільнення із займаних посад головних лікарів п'яти комунальних закладів системи охорони здоров'я. 

- Нарешті, крига трісла! - Написала депутатка Ольга Кобевко на своїй сторінці у ФБ. - Вчора на сесії звільнили головних лікарів. Саме дивне, що кілька раз (більше ніж передбачено законом) їх все подавав департамент на погодження комісій, але позитивного результату так і не отримали. Це не зупинило - вони придумали нові схеми аби залишитись на місцях: отримували рекомендації з Києва, "заручали$ь" підтримкою місцевих політиків, подавались по-новому пакетом на голосування... Але депутати не погодили продовження з ними контрактів.

До слова: не можу зрозуміти, чого вони так тримаються за свої посади, адже основна фраза при огляді їх закладів: "це не зроблено, бо НЕМА ГРОШЕЙ"?! 
Майже усі звільнені головні лікарі віком більше 60років і стажем керування 20-40 років!!!!!

Мало хто вірив, що їх можна посунути з посад, прості лікарі цих закладів сміялись, що якщо 20років ні хто не зміг, ні "новий" департамент, який прийшов з Майданом,ні кримінальні справи кількох з них, ні попередники... то ні хто і не зможе.

Але ми апелювали фактами - свідченеями громади, фото, відео та документами!!!

ЗМІНАМ БУТИ!!!! (кінець цитати) 

Нагадаємо, на п’ятій позачерговій сесії Чернівецької обласної ради 28 квітня депутати проголосували за звільнення з посад п'ятьох головних лікарів області. З формальної точки зору — їх не продовжили трудові контракти.

 Отож у зв'язку із закінченням строку дії трудових контрактів 29 квітня йдуть з посад головні лікарі – паталогоанатомічного бюро Юрій Коваль, обласного дитячого протитуберкульозного санаторію "Садгора" Василь Ковалюк, Чернівецького обласного клінічного онкодиспансеру Анатолій Гонца, Чернівецького обласного центру служби крові Василь Мігайчук та обласного центру "Здоров'я" Василь Задорожний.

1


КОМЕНТАРІ (3)

 У  семьи  Кобевко  ПАТАЛОГИЧЕСКАЯ   и  хроническая  БОЛЕЗНЬ обливать  нормальных  людей  грязью.  И  чем хуже  людям,  тем  больше  удовольствия  у  этих  нелюдей.

avatar

НВ

29 квітня 2016 16:52

Хватит обсирать Кобевко.НВ-ты что сделал для того,чтобы мы жили лучше?Что,скажи,ответь,не стесняйся

avatar

ТТ

29 квітня 2016 21:11

нехвилюйтеся ! подерибанити бонбонів на посадах глядиш і на моря хати і машинки стане а ше

"""волонтйорства"""  чуть то вопше зажевете по гідному! по рєвалюційному так сказать!!!

а таким чмарам як ви скажу за коментатора "НВ" що ті хто дійсно роблять то не ПІАРятся і посади не дерибанят. ГАНЬБА клоунам ПІАРНИМ і злодійні дерибанщиків

avatar

до ТТ кобевків

29 квітня 2016 21:28