Депутат Ольга Кобевко переконана, що департамент охорони здоров'я Чернівецької ОДА і його директор не бажають працювати для людей

Депутат Ольга Кобевко переконана, що департамент охорони здоров'я Чернівецької ОДА і його директор не бажають працювати для людей

28.05.2016, 22:59

Свій висновок депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко ілюструє такими міркуваннями. 

- Дивні речі - департамент охорони здоров'я таки не хоче працювати для людей, - каже Ольга Кобевко. -  За 12 засідань комісії з питань охорони здоров'я  та АТО - директор департаменту була лише 2 рази: на першому засіданні, де ми не дали їй вкрасти 1 млн. 400тис., і ще раз, коли вирішувалось питання призначення керівників.

На останнє засідання знов прийшов заступник, який чітко зазначив, що питання кадрів - це виключно прерогатива директора департаменту, та те, що програми реабілітації не розроблялись в департаменті (хоча п. Андрієць обіцяла зробити їх ще 2 місяці  тому). Він сказав, що Оксана Андрієць відсутня на засіданні, бо знаходиться у відрядженні. 

Але... засідання комісії охорони здоров'я відбувалось в День Вишиванки, і пані директорка до обіду фотографувалась в коридорах ОДА.

Тому маєм кілька проблем: 

- знов заступорилось питання перинатального центру, бо директор департаменту "у відрядженні";
- не розроблена програма, яка мала прискорити створення реабілітаційного центру для учасників АТО на базі Брусниці, бо директор " у відрядженні".
- не було кому пояснити про проблеми в призначеннях медиків до установ в межах територіальних громад, бо Андрієць "у відрядженні"!!!!
Скільки можна ігнорувати потреби людей??!!

(Вже один раз, коли п.Андрієць " була на курсах", виплили її фото в Києві на неофіційних зустрічах, то тоді її відсутність ступорила протезування для учасників АТО, але ж їй то було байдуже)

Думаю, Олександр Фищук повинен дати оцінку таким частим відрядженням, курсам та відпусткам директора департаменту охорони здоров'я!!!

Громада повинна знати: на які такі ТЕРМІНОВІ ПІСЛЯОБІДНІ відрядження п.Андрієць, йдуть наші податки, що призводить до зупинки вирішення важливих проблем в області!!!

1


КОМЕНТАРІ (12)

Хитрий адмін Чорней.  До постійних відвідувачв сайту долучено тисячний колектив обласної лікарні. На темі Кобевко збільшив відвідуваність сайту у декілька разів. 

avatar

..

28 травня 2016 22:40

 Були лікарі, заступники головних лікарів, головні лікарі, начальники департаментів. Що далі? Хто далі?
Невже немає позитиву в роботі медиків, новини лише про псевдокорупціонерів, якійсь необґрунтовані звинувачення.

avatar

Олександр Мельничук

28 травня 2016 23:46

Нажаль Андрієць довела медицину в області до ручки! І всі це знають, та мовчать. Молодець Оля, яка про це каже. Фіщук, агов, давно пора вигнати Ванзурякову аферистку І поставити Грушка.

avatar

Гоша

29 травня 2016 00:21

Выход из сложившейся ситуации только один, нужно Оля поставить руководить любым медичним закладом, и посмотреть как она сможет без денег, а она говорит,  что это не главное, качественно руководить закладом?! Я думаю, что такого руководителя сами медработники на видах вынесут через 3 месяца. А через год долбить ее за то, что она ничего не сделала!  И самое смешное то, что они они обвиняют департамент в заинтересованности в кадровых вопросах, хотя сами решают только эти вопросы! Но кричат, я вам покажу, что я уже сделала! Кошмар и ужас нашей эпохи! 

avatar

Маразм крепчает

29 травня 2016 14:38

Правильно!!! Кожному лікарю комісії потрібно доручити по закладу лікувальному! Пріску - стоматполіклініка., Олі - обласна лікарня, Малишевському - онконкодиспансер, Рошці - дитяча обласна лікарня, Болтунов - база спец.мед. Постачання. 

avatar

Петро

29 травня 2016 15:36

Оля,пиздя....этих проворовавшихся уродов,не смотри на вопли терпил,говорящих и пишущих тебе,какая ты плохая и злая,место этих ублюдков на Соборной 6,не обращай внимания на их провокации,победа все равно будет за тобой!!!

avatar

Кобевко Ольге

29 травня 2016 18:03

Пане Фищук! Слідуючий хід Ваш. Провести засідання комісії і бажано з пресою. І все стане на круги свої...

avatar

Чернівчанин

29 травня 2016 21:28

Спасайте медицину от Кобевко и Малышевской! 

avatar

порада

30 травня 2016 12:06

От таких,как вы медецину надо спасать...

avatar

Пораді

30 травня 2016 17:05

"Медецина" - это такая безграмотность у Кобевко или Малышевского? ))))

avatar

грамотею

30 травня 2016 19:15

Тільки сліпий, або недалекий може не бачити і не розуміти що собою являє істота О. КО-бев-КО. Типова аферистка, ще й дешева. Мало того що це чучело випадково потрапило до облради, воно  ще й геть немає ні моралі, ні совісті, ні людської гідності.

avatar

Гоша

30 травня 2016 19:27

певно тільки в чернівцях "працює" депутатська комісія. В кількості трьох чоловік. І як не буде вона "працювати" то медицина Буковини перестане існувати. Я б перевірив як зявилася ця комісія, хто обирав членами цю братію Кобевко, Малишевський та їх компетенцію роботи в медицині. Які в них здобутки на практиній медичній ниві, що їх обрали на такі посади. І коли припинеться свавілля і показуха цієї  в кавичках комісії. Встидно дивитися на це коли все це відбувається ще за бездіяльності керівництва області коли йде публічне приниження лікарів, які не один десяток років, а то і все життя віддали медицині. А тут вибачте два чи три пурця будут вчити як працювати. Ганьба.

avatar

123

13 червня 2016 21:05