Депутати від 'Самопомочі' Ольга Кобевко і БПП Оксана Білек першими скористалися порадою нардепа Бурбака і запустили громадянський флешмоб

Депутати від "Самопомочі" Ольга Кобевко і БПП Оксана Білек першими скористалися порадою нардепа Бурбака і запустили громадянський флешмоб

19.02.2016, 19:15

Депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко запустила паспортний флешмоб

- Починаю флешмоб, з передачою естафети, - написала Ольга Кобевко на своїй сторінці у ФБ. - Умови такі, заявити правду про своє громадянство і передати 2м людям. Перевага участі надається депутатам та держчиновникам. Тим, хто проігнорує відповідь - митниця України гарантує безперешкодний прохід на територію Румунії, в один бік.)) Естафету передаю: Іван Мунтян та Инга МаковецкаяМушу дожати ще одну людину, бо отримала звинувачення, що позначила лише депутатів, а держчиновників не відзначила. Тому до естафети додаю  Ольга Гришин-Грищук ( директор обласного центру соціальних служб).

Читайте також: Максим Бурбак: Відкрито і публічно заявляю: у мене єдине громадянство України. І я ним пишаюся! (ВІДЕО)

 - Продовжую флешмоб, з передачою естафети, - написала у ФБ депутат Чернівецької обласної ради (фракція "БПП-Солідарність" Оксана Білек. - Умови такі, заявити правду про своє громадянство і передати 3м людям.  Перевага участі надається депутатам та державним службовцям. Тим, хто проігнорує відповідь - митниця України гарантує безперешкодний прохід на територію Румунії, в один бік.)) Естафету отримала від Olga Grishun-Grischyk передаю: Oleh KilaruRuslan Senchuk Svitlana Fochuk Додали трохи креативу:) Визначимо яке фото буде рейтинговим))

 Раніше народний депутат України Максим Бурбак закликав колег депутатів і держслужбовців публічно заявити про своє громадянство і припинити спекулювати на цій темі. 

 Відкрито і публічно заявляю, що у мене єдине громадянство України. І я ним пишаюся! Нехай так само зробить кожен чиновник чи депутат, який теж є держслужбовцем – Чернівецької обласної і міської ради. І досить збурювати цю тему! - заявив Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

а Бурбак в кого пораду вхопив, бо сам би хер додумався?

avatar

Роман

19 лютого 2016 23:23