Депутат, на якого напали активісти  'Правого сектора',  віз ліс законно, але політика тут ні до чого  - поліція Буковини

Депутат, на якого напали активісти "Правого сектора", віз ліс законно, але політика тут ні до чого - поліція Буковини

06.04.2016, 16:08

Деревина, яку перевозив депутат Глибоцької селищної ради Костянтин Лопуляк, щодо якого було здійснено збройний напад, має законне походження.

Про це у середу на прес-конференції повідомив заступник начальника слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Сергій Гордаш, пише molbuk.ua

Правоохоронець зазначив, що деревина, яку перевозили вантажівкою, має законне походження, що підтверджується відповідними документами, і її планували направити на деревообробне підприємство. Натомість особи, які здійснили напад, мали на меті перевірити походження дерева та наявність документів на нього.

"Але перевірку намагалися провести трохи негуманним способом – зі зброєю, пострілами, із нанесенням тілесних ушкоджень", - додав поліцейський.

За словами С. Гордаша, активісти, які здійснювали напад на чоловіка, рухались на автомобілі з номерними знаками "ДУК Правий сектор". Щоправда, поліції достеменно невідомо, чи справді ці особи є членами цієї організації.

Водночас Сергій Гордаш заявив, що цей факт не має жодного політичного підгрунтя.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Покажіть мені ту контору, де можна законно купити машину дуба.

avatar

111

06 квітня 2016 22:09

Шустрі хлопці, за ніч зробили папери. Але ж дуб продається тільки з аукціону, хоча за грубі гроші можна любі папери намалювати.

avatar

!!!

07 квітня 2016 09:55