Депутат міськради від 'Самопомочі' заперечив, що продався Продану, як худоба

Депутат міськради від "Самопомочі" заперечив, що продався Продану, як худоба

09.12.2016, 01:05

Лідер парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заперечив слова депутата Чернівецької міськради від "Самопомочі" Віталія Гавриша про те, що Бурбак нібито намагається підкупити нардепів "Самопомочі" у Верховній Раді.

Про це народний депутат заявив сьогодні у телефонному коментарі кореспондентові molbuk.ua

Зокрема, він вдався до емоційних висловлювань у бік представників "Самопомочі" у міській раді, назвавши деяких з них "запроданцями".

"Більшість депутатів фракції "Самопоміч" у Чернівцях - це запроданці. Крім двох хлопців, які воювали в АТО, і в яких, я сподіваюся, ще є залишки совісті (очевидно, йдеться про депутатів Олександра Ставчанського і Віталія Матвієнка, - авт.) Я також знаю і про наклепи Гавриша та Продана про те, що атошники мною куплені. Хочу спростувати ці нісенітниці. Так, я знаю багатьох атошників, бо допомагав їм, і не тільки їм, а й багатьом буковинцям, які воювали. Мені вистачає справ у Верховній Раді. Це лише у Чернівцях у міськраді таке робиться — купують одне одного, як худобу. Так і пишіть: деякі депутати “Самопомочі” - це худоба. А їхній поводир — Василь Продан", - заявив нардеп.

Також Бурбак сказав, що він попередив про ситуацію в Чернівецькій міськраді лідера парламентської фракції "Самопоміч" Олега Березюка.

"Я, особисто знаючи “розклад” у Чернівецькій міській раді, попередив голову фракції “Самопоміч” Олега Березюка, з яким ми сидимо поряд на засіданнях комітетів у Верховній Раді, що вони — заПроданці. Вони - худоба, яку купили на ярмарку, і водять. І нехай Віталій Гавриш не переносить свої відносини у Чернівецькій міськраді у площину Верховної Ради. Хай краще пояснить своїм виборцям, чому він продався? Я нормально ставлюся до опонентів, але наклепів терпіти не буду", - додав народний депутат.

У свою чергу, депутат Чернівецької міської ради Віталій Гавриш, якого нардеп згадав у коментарі відповів на цей закид на своїй сторінці у ФБ

- За декілька останніх днів моя скромна персона опинилась в центрі чернівецького політикуму. Журналісти активно супроводжують мої розїзди. Проте сьогодні відносини досягли апогею, на мою скромну персону звернули увагу з українського політичного олімпу, цілий голова парламентської фракції "Народного фронту" - Максим Бурбак. 

По-перше хочу подякувати за таку увагу, для мене це честь. 

По-друге хочу наголосити, що у своєму коментарі я дослівно цитую: "Нам сказали, що дуже сильно підходять колеги-депутати з інших фракцій до наших колег-депутатів з Верховної ради. У тому числі з “Народного фронту” - Максим Бурбак.", не звинуватив шановного Максима Юрійовича у спробах підкупу депутатів ВРУ від "Об'єднання "САМОПОМІЧ", як він зазначає. А підходять скаржитись, скаржитись, а не підкуповувати, але як у нас часто кажуть: "все по фрейду" чи то на "грабіжнику і шапка горить". 

По-третє я ніколи не ділив своїх колег по фракції, в нас місто маленьке і те що хтось особисто знайомий з Бурбаком чи Проданом це не означає, що вони заангажовані. В мене всі рівні, в нас немає ні проданих ні куплених і тільки людина з низькими моральними принципами, може вдатись до порівняння людей з худобою. Мабуть і виборці Ваші з 204 округу теж худоба, вірно?!

Нагадаємо, Чернівецькі депутати від "Самопомочі" перевели стрілки на Бурбака

1


КОМЕНТАРІ (3)

Вибачте, але цей текст Гавриша, то текст  самозакоханого бонвівана.

«Журналісти  супроводжують мої роз’їзди, персона опинилась». Ну  понтанувся, ну тихенько  згадав у зв’язку з  поїздкою до Києва Бурбака - отримав відповідь. Але  понти – то святе,  шоу має продовжуватися,  пости  мають народжуватися і понеслось :«досягли  апогею, політичний олімп, цілий голова». Тьху.  

 Особливо «по Фрейду»  і про «запалені шапки»  повеселило, бо  хто б казав, але точно не  Віталій Гавриш «фракція « Рідне місто».  І про  незаангажованість, а також купівлю і продаж  не вам, п.Гавриш  говорити, і  не  Брязкалу – зятю Чинуша (депутата від «Рідного міста»), і не Аліні  Олевич – працівнику  телеканалу Василя Продана (керівника фракції «Рідне місто»).

З тексту зрозуміло, що  ницо і  аморально вдаватися до порівняння з худобою. А  продавати свій голос за пайку, нехтуючи  потребами людей, які Вас обрали – це  верх  принциповості  та благочестя? Не дніще, нє?

До того ж порівнювати продажних політиків з худобою значить  погано, а виборців  204 – округу – це нормально? Чи подвійні стандарти – це для норма для голови  фракції «Самопоміч» у ЧМР?

Ви, шановний  пане політику  політичної сили, виборці  якої живуть  також і на 204 – виборчому округу,  самі остерігались би називати  виборців худобою, бо то, як мінімум,  означає  політичне самогубство «Самопомочі», принаймі на  204 окрузі – точно.

 

 

 

 

avatar

[email protected]

09 грудня 2016 11:38

Продан  порозкладав яйця  по  всіх партіях. і Самопоміч, і Свобода і Нарконтроль. І за нитки дьоргає цих пісяїв. Але нічо. Як виведуть  ті бовтуни на чисту воду,  як защемлять  всіх зараз, то буде напереливки. Думають за гроші  все  можна купити. Не  все. Люди добре все бачать. Бо люди - не худоба. 

avatar

Ростислав

09 грудня 2016 16:56

На лице ставлення Продана до своїх підлеглих - худоба)))

avatar

Людмила Дудченко

11 грудня 2016 16:21