Депутат міськради обурена 'Санта-Барбарою' екс-смотрящого Продана, для якого політика на першому місці, а громада... почекає

Депутат міськради обурена "Санта-Барбарою" екс-смотрящого Продана, для якого політика на першому місці, а громада... почекає

13.01.2016, 01:58

Депутат Чернівецької міської ради Юлія Сафтенко прокоментувала перебіг сьогоднішньої сесії міського парламенту. 

- Ляльководство по-проданівськи! Направду, останні пленарні засідання в міській раді вже навіть не театр абсурду, а радше - якесь низькоякісне телешоу, де перуть білизну. Геть "нерідні" депутати роблять усе, аби замість конструктиву в раді, прийняття важливих для містян рішень, був балаган, - розповіла  Депутат Чернівецької міської ради Юлія Сафтенко. - "Екс-стмотрящий" вже навіть не смикає за мотузки, він просто вправляється у популізмі чистої води, і грає кіна на кшталт "Санта-Барбари". Чим далі в ліс-тим чіткіше видно кого з депутатів "нерідні" приборкали.
 
Чесно кажучи, чернівчан не надто цікавлять кадрові питання. Натомість вони чекають, що депутати працюватимуть на благо громади!!! А не політичних амбіцій! А як тут годні деякі працювати для людей, коли прямим текстом озвучують, що політика на першому місці, а громада...ну що громада, почекає.
 
Ганебно для Всіх депутатів, що час спливає, а продуктивність "пасе задніх". Вочевидь, непродажних і чесних тепер можна перерахувати на пальцях. Якась така жалюгідна правда виходить, шановне ФБ товариство...
1


КОМЕНТАРІ (8)

пишіт правильно через У , СафтенкУ

непозорте родину молдаван

журналісти буковинскі а що там з кримінальною справою аферистки і шахрайки юлі СафтенкУ/о?

avatar

Роман

13 січня 2016 08:52

сантабарбара сафтенкУ http://www.fakty.cv.ua/dvobij-saftenko-u-prodan-u-pryamomu-efiri-video/

avatar

У

13 січня 2016 08:57

хто така сафтенко? що зробило для міста? скільки податків сплатила з свої деятельності?

крім обливання брудом людей за бабло що зробило воно? було тамадав то може як тамада податок платила чи плоте? Ні не плоте!

сафтенко чи сафтенку,мені особисто до дупи що вона там підробляла документи, вона олігархів підстилка нарконтролю і сосуслка кулястих ,ти нічого не зробила доброго для людей крім як брехнею гадити ПНХ!

avatar

хто така сафтенко?

13 січня 2016 09:29

Особисто у мене Сафтенко і ще буквально декілька депутатів нинішньої міської депутатів викликають симпатію. На жаль, більшість тих, кому чернівчани довірили свою долю і долю Чернівців, поки що проявили себе як дрібні політикани містечкового розливу, для яких інтереси Чернівців і чернівчан поки що на останньому місці. Те, що відбувається на шоу, які з натяжкою можна назвати сесіями міської ради, асоціюється у мене зі словами ослика Іа з відомого мультика - "жалкое зрелище, убогое зрелище".

avatar

Alina Kruglecka

13 січня 2016 09:35

та ти стара жополизна затичка федорукова ,яка лиже за шмат гнилої кобаси кулявлобам всі геніталії. від таких престарілих маразматичок совдепівских тильки місту біда!  тебе треба в сараку копати вже давно але комуніст федорук з кулявлобами  неможе без престарілих комсомолок

avatar

круглецькій

13 січня 2016 12:47

avatar

13 січня 2016 13:51

Покажіть жодного, з тих кого вона гадзує(гімнить), який справно, правдиво сплочує податки, чи своїми мозолями заробив всій мульйон. Насправді вони вже мають десяти мульйонів, щоправда ці мульйони долярові.

avatar

Пі..ц*

13 січня 2016 18:27

    Сафтенко(У) подлая интриганка. Причём, грязь на людей льёт из-за спины, подступно и подло. Пример тому, когда она, уже будучи редактором новостей ТВА, наговорила (оболгала, обгадила) на меня Тате и другим журналистам (и не только с ТВА). И эта ненависть ко мне была обусловлена тем, что я "посмел" высказать своё мнение, как лучше собрать материал  по беспределу ОБЛЭНЕРГО и выдать его в эфире.

       Сафтенко(У) ужасно ненавидит тех, кто умнее её и любым способом пытается уничтожить их.

       Под стать Сафтенко(У) и Лариса Сергеева. Если Вы внимательно присмотритесь к ней (Сергеевой), то увидите, что и в видеосюжете "ПРЯМА ВІДПОВІДЬ" ну, просто балдела от счастья, когда Юля и Вася (Продан) грызлись между собой в прямом эфире. А ведь это и было главной целью Ларисы - столкнуть лбами своих конкурентов (Продан-"ПРОМІНЬ" и Сафтенку-"НК", ТВА).

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

095-474-37-54                 [email protected]

avatar

Геннадий Геков, Черновцы

14 січня 2016 12:06