Тунель VS тролейбусне управління. Депутат Ковалюк: 280 - 'за', 275 - 'проти'

Тунель VS тролейбусне управління. Депутат Ковалюк: 280 - "за", 275 - "проти"

21.03.2017, 13:12

Одразу дві петиції щодо призначення депутата міської ради від "Самопомочі" Богдана Ковалюка начальником Чернівецького тролейбусного управління набрали понад 250 підписів.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Електронна петиція щодо заборони депутатові міської ради Богданові Ковалюку обіймати посаду начальника тролейбусного управління набрала 275 голосів.

Електронна петиція щодо призначення начальником КП ЧТУ Ковалюка Богдана Івановича набрала 280 голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для чого депутату Ковалюку із «Самопомочі» тролейбусне управління ? Дайте йому те, в чому у його політсили феноменальний досвід - Чорнівське сміттєзвалище", - думка

Як живуть чернівецькі депутати, яким не потрібні нові тролейбуси

Депутати Віталій Гавриш і Богдан Ковалюк повинні відповісти за викинуті на вітер народні гроші, - думка

У петиції "проти" призначення депутата йдеться про те, що “... на зустрічі депутатів з представниками ЧТУ Ковалюк чітко дав зрозуміти, що нових тролейбусів ніхто не купить... Ковалюк вважає, що треба просто найняти нових працівників ЧТУ, і проблема з тролейбусами сама відпаде. Вони самі ремонтуватимуться (його фраза). Напевно, наші тролейбуси чарівні...”

У петиції "за" призначення зазначається, “...дати можливість молодому перспективному депутату Ковалюку Богдану Івановичу навести лад в нашому тролейбусному управлінні”. 

Обидві петиції були зареєстровані 13 березня.

Тепер міська рада має розглянути петиції.

1