Депутат Кедь самовільно захопив земельну ділянку для власних потреб біля універсаму «Жовтневий», - О.Каспрук (+два відео)

Депутат Кедь самовільно захопив земельну ділянку для власних потреб біля універсаму «Жовтневий», - О.Каспрук (+два відео)

23.07.2013, 20:28

За словами політика, депутата Чернівецької міської ради Олексія Каспрука, перед черговою сесією міської ради, яка відбудеться 25 липня,  його найбільше цікавить питання, коли влада нарешті перестане дерибанити міську землю.

-          Минулої сесії ухвалили список черговиків і процес мав увійти в законне русло. Проте спокуса дуже велика, тому що наступної ж сесії список одразу порушується. Землю одержують 28-й, 317-й номер у списку - більшість людей, які стали на чергу в останні роки.  А частину людей взагалі викреслили зі списку… Кажуть, що все чесно, прозоро, а роблять, як завжди. Бо так треба. Не вистачає волі припинити це все, - заявив журналістам Олексій Каспрук. 

       -          Депутат Кедь взагалі самовільно захопив земельну ділянку для власних потреб біля універсаму «Жовтневий», що на проспекті. Тротуар давно перекрили нібито для облаштування будівельного майданчика. Це нормально, якщо є всі дозволи. А насправді питання про відведення цієї земельної ділянки лише виноситься на сесію, яка буде. Тобто фактично здійснене самозахоплення міської землі. Невже депутат міської ради Кедь, який є юристом цього підприємства, не знає цього? З цього приводу ми вже звернулися до прокуратури. 

Будівництво поблизу універсаму "Жовтневий" на проспекті Незалежності в Чернівцях триває більше місяця. 

 

У цьому фрагменті на 2 хв. 5 сек. також згадується депутат Кедь, але вже з янгольськими крилами

 

1