'Які ще будуть аргументи в Оксани Продан та інших нардепів на користь замороження протистояння Каспрук - міськрада?' (ВІДЕО)

"Які ще будуть аргументи в Оксани Продан та інших нардепів на користь замороження протистояння Каспрук - міськрада?" (ВІДЕО)

23.11.2017, 18:16

Депутат Кандиба взяв за приклад  депутата Продана і показав в ратуші середній палець перед групою вчителів. 

У Чернівцях депутат міської ради від фракції "Свобода" Андрій Кандиба продемонстрував непристойний жест у вигляді середнього пальця міському голові Олексію Каспруку.

Це сталося сьогодні під час позачергової сесії міськради, коли до трибуни підійшла група вчителів ліцею №4.

Під час виступу представниць групи Кандиба вигукнув: "Я задовбався це слухати".

На це відреагував Каспрук: "Задовбався слухати? Встань і вийди, голова гуманітарної комісії! Взагалі страх загубили? Як ви з учителями розмовляєте?".

Мер оголосив 15 хвилин перерви, після чого Кандиба показав йому середній палець.

Відео: ТВА

Ганебний інцидент в міській раді прокоментував народний депутат України Максим Бурбак

Це вже остаточний діагноз Чернівецької міськради - термінові перевибори!!! Молодші брати Продана навчилися всьому. І середні пальці тикають, і корупцією не гребують, і на громаду їм плювати. Які ще будуть аргументи в мого колеги нардепа Оксани Продан та інших земляків на користь замороження протистояння Каспрук - міськрада! Певен всі акценти вже розставлено. Перевибори цих політиканчиків неминучі.

Як відомо, на сесії міськради у червні цього року Каспруку демонстрував середній палець депутат Василь Продан.

У Продана здали нерви: лідер "Рідного міста" продемонстрував непристойний жест у вигляді середнього пальця

Довідка. Середній палець, або фак (від англ. fuck) — непристойний жест, що полягає в тому, що середній палець піднімається вгору або вперед, а інші чотири пальці притискаються до долоні. Середній палець при цьому виступає як фалічний символ. Іноді великий палець не притискають до долоні, а відставляють убік, але суть жесту від цього не змінюється. Жест служить прямою образою або грубим вимогою залишити в спокої, "відв'язатися" (зокрема, середній палець приставляють до об'єктиву камери, вимагаючи припинити зйомку). В англомовних країнах вербальний аналог цього жесту — лайка "Fuck you!" чи вимога відстати "Fuck off!".

1


КОМЕНТАРІ (4)

Інваліди ці хлопці: лише середній палець працює! Де вже їм Чернівці лагодити!

avatar

Спокійна

23 листопада 2017 23:06

Ох. уж эта американщина. У нас был свой жест и гораздо круче ихних факов

avatar

1

24 листопада 2017 06:55

Кандиба мав би показати пельменю не середній палець, а по-нашому - зігнетого пів-ліктя з долонею іншої руки. Цей т.зв мер заслуговує найгіршого...

avatar

Юрій

24 листопада 2017 09:04

До Бурбака!

Так ти палець побачив, а свинарники, борделі із саунами у 4-й гімназії не побачив? І чому там зібрались педагоги теж мовчиш?  У попередній ВР себе так поводив Олійник черга за тобою.

avatar

Чернівчанин

24 листопада 2017 18:06