Депутат Чернівецької міської ради Ромео Скрипа подарував квартиру герою-кіборгу Валерію Красняну

Депутат Чернівецької міської ради Ромео Скрипа подарував квартиру герою-кіборгу Валерію Красняну

15.02.2016, 19:46

Сьогодні під час урочистостей з нагоди вшанування учасників бойових дій на території іноземних держав та  з нагоди 27-річниці завершення виведення радянських військ з Афганістану  депутат Чернівецької міської ради (фракція «Блок Петра Порошенка «Солідарність»), генеральний директор будівельної фірми «РомтісБуд» Ромео Скрипа подарував учаснику АТО, герою-кіборгу Валерію  Красняну сертифікат на житло.

«Ми давно мали намір зробити такий подарунок хоча би одній із сімей наших захисників, котрі відстоюють сьогодні на Сході незалежність і свободу України, - сказав у коментарі журналістам Ромео Скрипа. – Думаю, що сьогодні саме час зробити цей подарунок. Не випадково , що сертифікат на житло ми подарували герою-кіборга, котрий свого часу боронив Донецький аеропорт  Валерію Красняну.  До цього я не був знайомий з Валерієм Красняном, але мені розповідали про його мужність, силу волі та самовідданість. Я думаю, що ми всі  у неоплатному боргу перед хлопцями, котрі сьогодні на передовій  і перед їхніми родинами. які так чекають на повернення з фронту своїх батьків, чоловіків, синів». 

Ромео Скрипа також зазначив, що герою буде надано можливість вибору житло  у новобудовах за кількома адресами.

«Валерій Іванович матиме можливість вибрати для себе найоптимальніший варіант, - підтвердив Ромео Скрипа. – Однозначно, це буде у новобудові з поліпшеним плануванням, площа квартири буде не меншою сорока метрів квадратних. Будинки, в яких ми пропонуємо нашому герою житло, незабаром здаються в експлуатацію». 

Ромео Скрипа також висловив сподівання, що традицію, започаткована  будівельною фірмою «РомтісБуд», підтримають й інші чернівецькі підприємці.  

КОМЕНТАР:

 Сергій Качмарський, голова місцевого «АВТО-МАЙДАНУ» закликає всіх можновладців м. Чернівці брати приклад із депутата Чернівецької міської ради Ромео Скрипи, котрий сьогодні, 15 лютого, подарував герою-кіборгу Валерію Красняну сертифікат на житло. Про це він сьогодні повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook. Ось що він пише:

«З таких людей потрібно брати приклад! Сьогодні мій товариш, депутат Чернівецької міської ради Ромео Скрипа подарував герою-кіборгу Валерію Красняну сертифікат на житло. Наш захисник Валерій, котрий боронив українські землі, тепер матиме квартиру в новобудові, і все завдяки Ромео, котрий впевнений, що всі ми в неоплатному боргу перед захисниками. Він правий, та нажаль про борг, котрий ми повинні віддати, пам’ятає досить мало людей! Ромео , в свою чергу, намагається його повернути, адже саме завдяки найвідважнішим серед нас ми з вами живемо під мирним небом!

Це вже не перший випадок, коли Ромео Скрипа допомагав хлопцям на передовій! Ще з початку війни на Сході Ромео переймався долею тих, котрі взяли зброю в руки, аби захистити нас із вами, і тут, в тилу він завжди надавав допомогу бійцям, починаючи від продуктів харчування і завершуючи форменим одягом!

Я вважаю, що на Ромео повинна рівнятись більша частина можновладців нашого міста! З нього повинні брати приклад і депутати, і ті, хто хоче змінити нашу країну на краще! Кожен повинен починати із себе, і мій товариш є цьому яскравим прикладом!»

ДОВІДОКОВО:

Валерій Краснян (позивний "Барс") пішов на війну добровольцем, служив у батальйоні "Айдар", згодом був командиром штурмової роти 5-го батальйону ДУК "ПС". Воював у найгарячіших точках — у Пісках, Донецькому аеропорту.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Побачити ким ця людина буде через рік в Чернівцях,якщо будуть дострокові вибори!Депутати та мер беріть приклад!

avatar

Пророк

15 лютого 2016 18:55

До речі фірма "РомтісБуд" будує найякісніше житло у м. Чернівці.

avatar

ДМИТРО

15 лютого 2016 19:18