Депутат Чернівецької міської ради наполягає, що керівник комунального підприємства має конфлікт інтересів

Депутат Чернівецької міської ради наполягає, що керівник комунального підприємства має конфлікт інтересів

09.01.2017, 21:10

Про це депутат Чернівецької міської ради Ярослав Петришин написав на своїй сторінці у ФБ

Оскільки Молодий буковинець та портал buknews почали обговорення питання конфлікту інтересів пана Унгуряна Т.Я. (співвласника РА "Тенді"), а сам Тарас Ярославович всюди, де тільки можна прикладає якусь дивну заяву, вважатиму, що комісія по розслідуванню діяльності МКП "Реклама", РА "Тенді" та конфлікту інтересів Унгуряна Т.Я. хоч і заочно, але максимально публічно почала свою роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЖурналісти з’ясували, з ким узгоджує тексти своїх виступів депутат Чернівецької міськради Петришин (ВІДЕО)

Моя думка наступна: У даній заяві Унгурян фізична особа звертається до Унгуряна засновника та його партнерки і просить їх - вивести Унгуряна фіз особу зі складу ПП "Тенді". Крім того у заяві йде посилання на статтю трудового кодексу, призначену для ТзОВ, а не для приватних підприємств (деюре з тим самим успіхом можна було звертатися до статей Будапештського меморандуму), - стверджує Ярослав Петришин

Цієї заяви ніяким боком не достатньо для того, щоб Тарас Ярославович перестав бути співзасновником ПП "Тенді".

Щоб вийти зі складу засновників, потрібно разом з іншими підприємцями вистояти кількаденну чергу до державного реєстратора (створену у т.ч. завдяки партійним босам Унгуряна). А державний реєстратор вже виведе Унгуряна зі складу засновників ПП "Тенді".

Писати, що на основі тієї заяви Унгурян не є засновником "Тенді" - приблизно те саме, що писати, що Унгурян не є Унгуряном з 2013 року на основі наступної фан-заяви (див фото 2)

Прошу людей, які мають юридичну освіту сказати свою думку з приводу того, чи є Унгурян Т.Я. співзасновником ПП "Тенді", чи ні, бо написав заяву.

1