Депутат Бешлей пригрозив колегам, які руйнують місто, 'підвішанням за...'

Депутат Бешлей пригрозив колегам, які руйнують місто, "підвішанням за..."

27.03.2014, 17:37

Депутат міськради від фракції "Наша Україна" Володимир Бешлей заявив, що він викрив корупційні схеми в діяльності департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин.

Про це депутат, який торік восени протягом двох тижнів очолював цей департамент, заявив у четвер на сесії міськради, передає кореспондент molbuk.ua

"Хочу сказати, що ці корупційні схеми мною були викриті під час роботи в департаменті містобудівного комплексу. І про ті договори, які продовжили незаконно поза сесією, про той інвестиційний проект, який ви хочете робити, так само є незаконним. Вони не відповідають чинному законодавству", - сказав він.

"Тому, шановні, як би ви тут не утрували, як би ви тут не "йорнічали", повірте, об’єктивну картину по самій ситуації я знаю. Тим паче, що туди виїжджала комісія робити заміри. Є можливість, щоби місто заробило близько 5 млн грн за аукціон", - додав депутат.

"По-друге, так, як ви руйнуєте місто, я думаю, що вас треба підвішати за... під...", - висловився Володимир Бешлей.

Депутат міськради Володимир Бешлей запропонував під час чергового засіданні сесії Чернівецької міської ради провести повне перезавантаження влади у Чернівцях. Йдеться про перевибори до міськради, які він пропонує провести 25 травня разом із виборами мера.

Зокрема, Бешлей запропонував секретарю міськради Ярославу Кушнірику написати відповідні заяви до Верховної ради, інформує кореспондент vidido.ua з сесійної зали.

Депутат мотивує своє прохання тим, що за нинішнього складу ради відбувається дерибан міста.

Нагадаємо, у жовтні 2013 року на два тижні виконувачем обов’язків керівника департаменту призначили депутата від "Нашої України" Володимира Бешлея. Однак його керівництво не сподобалося працівникам департаменту, бо йому "варто бути більш людяним".

У жовтні депутата міської ради від Партії регіонів Володимира Ніконова відсторонили від посади керівника земельного департаменту через службове розслідування за поданням депутата й голови земельної депутатської комісії Олексія Редька.

Джерело: molbuk.ua та vidido.ua

1