Депутат Бешлей не захотів  показати себе на чолі підприємства-перевізника (+коментар Бешлея)

Депутат Бешлей не захотів показати себе на чолі підприємства-перевізника (+коментар Бешлея)

15.07.2014, 23:26

Очолити транспортне підприємство МКП "Тарас" запропонували депутату міської ради Володимиру Бешлею на засіданні робочої групи з вивчення питань подальшого розвитку електротранспорту та поліпшення обслуговування чернівчан на міських автобусних маршрутах, яке провів заступник міського голови Георгій Леонтій. Пропозицію Володимиру Бешлею очолити МКП "Тарас", яке обслуговує автобусні маршрути №9 та №9а, від імені перевізників запропонував заступник голови асоціації перевізників Чернівців Микола Альбота. Він повідомив, що пропозиція узгоджена із співзасновниками цього підприємства (сам М.Альбота є акціонером МКП "Тарас").

- Я запропонував депутату Володимиру Бешлею впродовж двох місяців керувати підприємством МКП "Тарас" і довести на практиці, при якому розмірі тарифу це підприємство може працювати прибутково, - пояснив М.Альбота. - Усі прибутки, які буде отримано за два місяці, буде виплачено Володимиру Бешлею, як успішному менеджеру, у вигляді преміальних. Натомість депутат має гарантувати своїм особистим майном покриття збитків підприємству, якщо вони будуть завдані під час його керівництва.

Однак В.Бешлей відмовився від цієї пропозиції.

Нагадаємо, депутат Володимир Бешлей останнім часом проявляє неабияку активність як захисник малозабезпечених верств населення та звинувачує перевізників у поданні неправдивої документації про результати фінансової діяльності.

Надати впродовж двох тижнів висновки щодо обґрунтованості розрахунків тарифів на проїзд в маршрутних автобусах, які представлять перевізники, доручено департаментам ЖКГ, економіки та фінансового управління Чернівецької міської ради. Таке рішення прийнято на засіданні робочої групи з вивчення питань подальшого розвитку електротранспорту та поліпшення обслуговування чернівчан на міських автобусних маршрутах, яке 15 липня провів заступник міського голови Георгій Леонтій, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради.

Розрахунки перевізників з висновками фахівців розгляне зазначена комісія, яка має надати міському голові пропозиції чи доцільно питання підвищення тарифів на проїзд у міському автотранспорті виносити на розгляд виконавчого комітету міської ради.
Робоча група рекомендувала також питання перегляду тарифу на проїзд у міському транспорті винести на розгляд громадської ради та комісії з питань тарифної політики в житлово-комунальній сфері.

"Рішення про доцільність зміни тарифів на проїзд у міському транспорті буде прийматися виважено і обґрунтовано лише після ретельного вивчення фахівцями, експертами та представниками громадськості", – зазначив заступник міського голови Георгій Леонтій.

Нагадаємо, перевізники вимагають збільшити тарифи на проїзд у маршрутках з 2.50 до 3.50 і погрожують страйком.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

а що в маладої кулявлобної каманди профффесіонали закінчилися навіть з  криму не їдуть Тараса очолити? геть чиста у вас кулявлобів біда

федоруку най запропонує очолити

 

avatar

цуд

15 липня 2014 20:34

Скільки б ти не ставило своїх"ф" в коментарях, проффесор у нас один - Янукович. А наш земляк Яценюк - освічений молодий політик, який на рівних розмовляє зі світовими політиками, причому зрозумілою їм мовою.

Стосовно Федорука - він достойно 17 років керував містом, аж поки юний орел Бешлей і такі як він не прогнулися перед регіоналами. 

А щодо відмови Бешлея - в черговий раз він продемонстрував, що вміє лише язиком ляпати. А там, де треба брати на себе ПЕРСОНАЛЬНУ відповідальність, його немає.

avatar

До чистого чуда

16 липня 2014 16:29

як достойно керував федорук місто то знають всі чернівчани,чого вартує тільки справа його подельника з калинки який чалиться на нарах. 17 років савдепівського застою Чернівців та зубожіння без розвитку міста,без інвестицій,без.... 

розмовляти на рівні з іноземцями та знати іноземну мову то це таке велике досягнення яке навіть вміють діти які гарно навчаються в школі (!) іноземної мови. А от заявлена НАЙМАШТАБНІША приХватизація народного майна  та набирання кредитів МВФ то така куля в лоб ... що наші діти і правнуки будуть ще довго вигрибати з під "освідченого молодого політика"

що ваші "освідчені" які більшість у кабміні та майже 20 років у владі зробили для міста,крім дерибану та руйнації? пшик

Ганьба!

avatar

безіменному 16 липня 2014 16:29

16 липня 2014 18:04

Этого клоуна Башлея гоните в стойло,или отправте в ДОНЕЦК.

avatar

Правда

17 липня 2014 18:06