Депутат-«батьківщинівка» звітувала перед виборцями про свої перші дії в облраді особисто

Депутат-«батьківщинівка» звітувала перед виборцями про свої перші дії в облраді особисто

19.01.2016, 19:47

Депутат облради, керівник фракції «Батьківщина» Альона Гливко відзвітувала перед виборцями про перший місяць своєї депутатської роботи не через ЗМІ чи листівки, а особисто. Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», депутат відвідала населені пункти свого округу на Глибоччині, зустрілася з колективами шкіл (у Нижніх Синівцях, Слобідці, Турятці, школи-інтернату та румунської школи в с. Тереблече), лікарні, бібліотеки та сільради у с. Тереблече, дитсадка у Турятці, а також відвідала кілька багатодітних родин та сімей пенсіонерів.

Альона Гливко повідомила, про подані нею і затверджені сесією облради 4 депутатські запити. Вони стосуються ремонту дороги у с.Турятка і Поляна, відновлення діяльності лікарні у с.Турятка, щодо заміни старих вікон на нові у школах с. Нижні Синівці і Слобідка та ремонту дороги у с.Молодія. Також вона як депутат звернулася з цих питань до Управління капітального будівництва облдержадміністрації та Служби автомобільних доріг області.

А ще до новорічних свят депутат-«батьківщинівка» передала зимову військову форму для бійця з Турятки Олександра Ларіонова, який несе службу в зоні АТО.

Звітуючи, депутат також привітала своїх виборців зі святами, що завершуються, і пригостила трудові колективи та родини солодощами. За спілкуванням і чаюванням також детальніше дізналася про інші проблеми виборців. 
 

Джерело статті: прес-служба обласної організації партії ВО Батьківщина

1


КОМЕНТАРІ (3)

Цікаво, а чи розповіла п.гливко про те, що вона, маючи подвійне громадянство України і Румунії, в минулому році завезла без митного оформлення і належних за це платежів, на митну територію України дуже "круту тачку". Побачемо, як вона буде тепер "викручуватись"...

avatar

Юрій

20 січня 2016 15:38

Для цiх дiй не потрiбно звiтувати. Це зробити може будь-яка людина.  

avatar

Око

21 січня 2016 06:28

Для цiх дiй не потрiбно звiтувати. Це зробити може будь-яка людина.  

avatar

Око

21 січня 2016 06:28