Депутат  Анатолій Чесанов хоче покерувати тролейбусним управлінням

Депутат Анатолій Чесанов хоче покерувати тролейбусним управлінням

24.02.2017, 00:06
Нинішній керівник готовий написати заяву на звільнення

У міській раді триває обговорення ситуації, яка склалася на тролейбусному управлінні. Працівник розповів про неправомірну виплату заробітньої плати, зокрема, у січні він отримав 2118 гривень, а його дружина контролер – 2116 гривень. Тоді, як мінімальна зарплата має становити не менше 3200 гривень. Також він зазначив, що водіїв тролейбусів змушують підписувати інструкції з невідповідними для їхньої роботи повноваженнями.

 Заслухавши водія, депутати вирішили створити комісію, щоб вивчити діяльність ЧТУ. Також керівнику юридичного управління дали доручення здійснити правовий аналіз відповідності законодавства нової інструкції і внести корективи.

Після скарги водія ЧТУ на зарпалту та умови праці, мер запропонував депутату Богдану Ковалюку очолити це комунальне підприємство. Оскільки Б. Ковалюк вивчає питання роботи підприємства та заявив, що тролейбуси привезені із Чехії та Словаччини спеціально не підтримують технічний стан.

Після виступу у сесійній залі керівник ЧТУ Іван Іванічек зауважив, що ще в січні він просив мера знайти заміну на цю посаду. І готовий написати заяву на звільнення. Відповідно мер запропонував очолити ЧТУ депутату Ковалюку.

Готовий очолити ЧТУ депутат від партії «Рідне місто» Анатолій Чесанов. Він написав відповідну заяву та продемонстрував її меру.

"В цей четвер на сесії Каспрук звинуватив депутатів в популізмі і заявив, що любого бажаючого призначить керівником збиткового підприємства. Аби довести, що команда діючого мера просто не в змозі ефективно працювати, одразу написав заяву і обрав саме збиткове, проблемне підприємство - Тролейбусне управління. Нажаль, в нашого мера, як завжди, слова розходяться з ділом. Ніби каже правильні речі, але нажаль постійно каже неправду, маніпулятор ще той..", - написав Чесанов.

Джерело: https://pogliad.ua/, БукІнфо

1