Депутат Альона Гливко побачила, що Гайничеру та колишні 'риги' досі не усвідомили, що настали інші часи і намагаються далі 'рішати' все по-старому

Депутат Альона Гливко побачила, що Гайничеру та колишні "риги" досі не усвідомили, що настали інші часи і намагаються далі "рішати" все по-старому

13.01.2016, 01:57

У переддень сесії Чернівецької обласної ради депутати працювали в постійних комісіях. Особливо бурхливим виявилося засідання постійної комісії з питань приватизації та управління об’єктами власності. Колишні регіонали і старі обласні "рішали" намагалися нав'язати свої правила новообраним депутатам. Відзначився колишній регіонал і голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру (нині - "Наш край"). Через це у нього виник конфлікт з головою фракції ВО "Батьківщина" в обласній раді Альоною Гливко. 

- Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань приватизації та управління об’єктами власності. І було воно досить цікавим. Пам’ятаю, перед виборами я неодноразово говорила, що «регіонали» піднімають голови, вони вже забули Майдан, пройшов вже страх і сором (якщо взагалі й були) за свою партійність, і вони активно повертаються в політику. Сьогоднішнє засідання засвідчило: не лише повернулися, а її ніколи не полишали. І лише змінюючи одні прапори на інші, увесь цей час далі активно займалися своєю діяльністю і, мовою народу, «рішали питання», - розповіла депутат Чернівецької обласної ради Альона Гливко

Особливо бурхливу реакцію викликало питання щодо затвердження оцінки окремого об’єкту майна (що, власне, надалі веде до повної передачі комунального майна громади конкретному підприємцю). Голова нашої комісії Любов Годнюк запропонувала довивчити це питання і перенести на наступне засідання комісії, оскільки не володіла інформацією у повній мірі.

Але найбільша хвиля обурення із криками, подальшими погрозами, наливанням червоною фарбою і красномовними зворотами залунали у мій бік від пана Гайничеру - коли я підтримала цю пропозицію. Бо бажала ознайомитись, як же ж формувалася, власне, оцінка даного майна, оскільки, якщо вже передавати комусь майно, то хотілося б, щоб бюджет отримав з цього максимальну вигоду. Звертаю увагу, що пропозиція навіть не була скасувати рішення, чи не підтримати, а просто-напросто перенести на наступне засідання, щоб довивчити це питання.

Певне, зважаючи на колишню приналежність до рИгіоналів (хоча там, певне, колишніх не буває), де голосування депутатів відбувалося авторитарно і всі депутати піднімали руки «за свистком» без права на будь-які прояви власної самостійної думки, наливаючись кров’ю, представник нинішніх «колишніх» так і не зрозумів, що часи все-таки змінилися, Майдан все-таки відбувся, і в Раду все-таки прийшли люди, для кого Майдан, чесність, прозорість, відсутність корупції – це не просто слова з політичного спічу і папірчика під назвою «передвиборча програма», а спосіб мислення.

Хоча, на жаль, не зрозуміли не лише колишні «рИги», але й депутати «демократичних сил», які депутатами вже були, і за дивним збігом обставин саме в цій комісії працювали, і за ще дивнішим збігом обставин так само прийшли із конкретним завданням це питання «просунути» без жодних запитань, обговорень і довивчень. 

У результаті, після криків, активного згадування правоохоронних органів (знову ж таки, до теми «методів» роботи з депутатами, які надто багато цікавляться) і повторного голосування із репліками «може передумала, бо як це можна не голосувати???», вимог особистих вибачень (!!!) і прочої істерії, рішення перенесли на наступне засідання. Всього-на-всього. 

П.с. Окрім нагадування про правоохоронні органи, про мої права, про те, що все протоколюється (тут, напевне, за сценарієм мало стати особливо «страшно», але зауважу, що я є секретарем комісії), і, посеред того, ницих з безпорадності закидів на тему «сварливих жінок», шановне панство комісії, що мало б володіти хоча б елементарним етикетом, зчинили по-справжньому чоловічу істерію у драматичному жанрі. Ну .. відпрацьовувати ж треба.

1


КОМЕНТАРІ (14)

Шо, дєвочкі, здулися? Як до конкретної праці на благо Буковини і буковинців, так "ой, а ми нє готовиє, іщо нє ізучілі і нє понялі!" Розкудахталися, бля! Вашу істерику ображених секретарок залиште у партійних будуарах і штабах. Чого сунетесь на засідання комісії не підготовленими? Спосіб мислення Майдану, шановна п. Гливко, це робота на вирішення конкретних проблем області, а не демонстрація пишних бюстів, довгих ніг і коротких звилин. Вам зробили правильне зауваження. А не можете працювати - ідіть подалі і не заважайте.

avatar

ображеним Альонці і Любці

13 січня 2016 07:33

Перечитав уважно. Допис ображеної дури. На жаль.  Не розповіла ні про який обєкт йшлося, ні в чому проблема оцінки. Лише якого кольору РИГ Гайничеру. Дівчинко,  аби тебе не виригали, коли втратиш товарний вигляд.

avatar

Обєктивно

13 січня 2016 09:45

Що ж ситуація цікава і дуже показова. Якщо без політики то десь так :-попередній коментар (ображеним) настряпав ЧЛЕН комісії ТКАЧУК  який ляг під гАЙничеру ;-  товаріЩІ-риги  на засідання прийшли явно  "підготовлені", точніше їх кишені, і тут або "рішай" або гроші вертай, а гАЙнічеру   вертати не любить, звідси і істерика;-стає зрозуміло що гАЙнічеру вже ні нащо не здатен, тобто списаний матеріал і вже думаюча людина з питаннями до нього не підійде;-стало видно хто в цій комісії з мозгами і справді "мужики", бо риги яким "заважають працювати" штани лише носять і жилка в них слабенька, верещать як свині.

От на жаль не сказано як  під час цієї "чоловічої" війни себе проявив хапуга-пройдисвіт Мішко Герман

avatar

опущєним риГАМ

13 січня 2016 10:16

Тобі б гастроентерологу-хрєновому спочатку навчитись апострофи ставити, а вже тоді щось патякати. Перечитай ще раз і ще раз уважно, якщо тупорилий. Ясно ж сказано вам РИГам ПІСЕЦЬ !!!

avatar

до "Обєктивно"

13 січня 2016 10:30

От недолугий гайнічеру, підсунув свиню підприємцю, не можеш .... не мучай ....

avatar

Василь

13 січня 2016 11:04

Олена, ситуація дійсно жахлива. Ви прийшли на комісію не готові, це по перше, ви хочете вивчити оцінку, ви це можете, але не вивчити, а погортати звіт, тому що ви є неспеціаліст у цій справі. Якщо оцінка викликає сумніви, треба дійсно жалітись до правоохоронних органів, варінтів нема, а просто перенести шоб вти з розумним відом погортала оцінку, це не конструктивно... це абсолютно глупо...

avatar

валера

13 січня 2016 11:49

О, "не зацікавлені  спеціалісти-валери" повилазили. Звичайно ті кому треба були "готові". А до правоохоронних органів якраз  збирався (брав на понт) жалітись ваш старий цап гайнічеру. А от хто дійсно не конструктивно працює при облраді, але для себе не глупо, це Управління з питань забеспечення повноважень щодо управління обєктами спільної власності, яке треба розігнати як псів. Все тільки починається.

avatar

око

13 січня 2016 13:37

Почався конфлікт інтересів! Мунтян, який кажуть має відношення до хлібозаводу на х/д вокзалі і Чоботаря, який також Займається   випічкою хліба.   Ось де причина такої уваги до цього питання! 

avatar

Хлібобулочка

13 січня 2016 14:57

Почався конфлікт інтересів! Мунтян, який кажуть має відношення до хлібозаводу на х/д вокзалі і Чоботаря, який також Займається   випічкою хліба.   Ось де причина такої уваги до цього питання! 

avatar

Хлібобулочка

13 січня 2016 14:57

Чому так агресивно??? а кому треба???? а що таке готові в лапках?? а йому чого жалітись??? Вас ж не влаштовує оцінка, і вам треба іі довчити) чому ви так вважаєте щодо управління???

Що починаться???

avatar

оку

13 січня 2016 15:50

Хлібобулочка, цо то єст Х/Д ВОКЗАЛ нє вєм к.рва, єстеш варіатом

avatar

польській бублик

13 січня 2016 15:54

управлінці ви одне сплошне ???

не включайте дурня , ви і так не надто розумні !!!

avatar

13 січня 2016 16:12

Гайничеру -крутой перец

avatar

Светлана Исаченко

13 січня 2016 20:20

Гайничеру -крутой перец!

avatar

Светлана Исаченко

13 січня 2016 21:56