День Чернівців зі смаком «УКРОПу»

День Чернівців зі смаком «УКРОПу»

05.10.2015, 17:52

Концерт за участі популярних вітчизняних колективів і виконавців, який патріоти з партії «УКРОП» подарували чернівчанам, став кульмінацією цьогорічного  святкування Дня Чернівців. І хоча в офіційному плані заходів концерт не значився, мешканці буковинської столиці із уст в уста передавали новину про запланований недільного  вечора концерт за участі яскравої фіналістки популярного телевізійного проекту «Голос країни», чернівчанки Тетяни Решетняк, гурту «Друга ріка», інших виконавців. Задовго до початку концерту на площу потягнулися люди. Багато городян приходили цілими родинами, з дітьми. Загалом, за підрахунками організаторів, у заході взяли участь понад п’ять тисяч глядачів. Гарному настрою всіх, хто ввечері, 4 жовтня, завітав  на площу Філармонії неабияк сприяли тепла погода і щира, дружня атмосфера, в якій відбувся концерт.

Всі виконавці, кожен у своїй особливій манері, феєрично запалили публіку: етно-гурт «Плай» та суперфіналістка талант-шоу «Голос країни» Тетяна Решетняк, хедлайнери – група «Друга ріка»  

У перерві між  виступами естрадних виконавців, місцевий осередок «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» представив свою команду, з якою йде на місцеві вибори.  З відкритими для громади обличчями на сцену перед багатотисячним зібранням піднялися  кандидати у депутати до рад різних рівнів.

Своїх побратимів чернівецькій громаді представив голова Чернівецької обласної організації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Ткачук. 

Перший номер у списку кандидатів до Чернівецької обласної ради, учасник АТО та лікар Ігор Малишевський закликав присутніх гуртуватися та не допустити розгулу війни по країні.

«Щиро радію, що зараз знаходжуся тут – під мирним небом разом з вами, але українці, буковинці досі гинуть на сході. Поки хлопці воюють там, давайте і ми поборемось за мир тут. Знищення старої системи та прихід нових людей – волонтерів та учасників АТО просто мусить змінити країну. Ці люди її вже змінили своїми справами. Для нас важливо – не схибити перед вами. Для вас – не стати байдужими під шквалом політичної реклами та не допустити потрапляння у місцеві ради старого « брухту»», - звернувся до людей Ігор Малишевський.

«Твердо стою разом з командою «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» на цій сцені, твердо стою на своєму та вашому – зараз, як ніколи, Україна потребує сильних. І не тільки на географічній розмітці наших кордонів, а й на місцях, - заявила зі сцени кандидат у депутати Чернівецької міської ради Алла Запухляк. - Один з пріоритетів нашої місцевої програми – створення муніципальної поліції. Це такі підрозділи поліції, які повинні підпорядковуватись та управлятися не столичними корумпованими генералами, а місцевою владою, яку обрала громада».

 Появу команди УКРОПу площа вітала аплодисментами і радісними вигуками. «Слава Україні», - лунало зі сцени. «Героям слава!», - відлунювало з площі. Потужні прожектори вихоплювали із натовпу усміхнені обличчя людей, які щиро раділи чудовому святу.  

Чернівчани бурхливими оплесками вітали появу на сцені співачки Тетяни Решетняк.  Між виконавицею і слухачами миттю встановився енергетичний зв’язок. Радісними вигуками, гучними, тривалими аплодисментами  площа вітала кожну виконану землячкою пісню.

Апогеєм всього дійства, що тривало кілька годин, став виступ відомого вітчизняного гурту «Друга ріка». Коли на сцену вийшов  лідер «Другої ріки» Валерій Харчишин здалося, що під треки гурту запально затанцювала вся площа.

Ще довго по тому, як музиканти закінчили виступ, люди не хотіли залишати затишну площу. А розходячись,  забрали з собою часточку тепла у серці, гордості за свої країну і місто.

-          Цими вихідними – 3-4 жовтня, стартував всеукраїнський тур «Патріоти єднають країну», який відбуватиметься за підтримки «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», - розповів  голова Чернівецької обласної організації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Ткачук. - У рамках туру в більш як 40 великих та малих містах України пройдуть концерти відомих вітчизняних виконавців: гуртів «Друга ріка», «Танок на майдані Конго», співачки Lama, фіналістки проекту «Голос країни» Тані Решетняк, а також місцевих митців. Трапилося так, що у Чернівці музиканти завітали саме на день міста. І ми щиро раді, що змогли привітати місто і його мешканців з днем народження. Адже мета туру – об’єднати усіх патріотично налаштованих громадян незалежно від національності, мови, віросповідання та роду занять. Зараз наша держава розхитана старою системою та війною. Патріоти мусять стримати ці руйнівні явища. Тому всі патріоти на місцях є каркасом, який об'єднає країну. Сильна та незалежна країна можлива тільки тоді, коли згуртованим та сильним буде її народ. А що єднає краще за музику, яка є універсальною мовою світу? Українці чутливі до музики, але міцні проти ворога. Саме таке поєднання робить нас нами - патріотами. Все в нас вийде, - сказав Віталій Ткачук.

 Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП»

1


КОМЕНТАРІ (6)

Дуже гарний концерт! Дякую УКРОПу!

avatar

Марина

05 жовтня 2015 15:05

Найкраще свято до цьогорічного Дня міста. 

avatar

Студент

05 жовтня 2015 15:12

Я там був з друзями особисто Ткачуку ми кричали ганьба!Вся його партія продажні шкури!Чому ті два Леніна по центру не в ато?

avatar

Саша

05 жовтня 2015 16:12

Ткачуку Ганьба!Коли лже патріот Малишевський сказав Слава Україні Ткачук промовчав у відповідь коли майже всі відповіли героям слава!Дивіться відео і вам стане ясно все про це ригоненя чмошне!

avatar

Маріна

05 жовтня 2015 16:18

УКРОП - патріотична сила, яку очерняють всіляка неволоч! бажаю успіху політичній силі УКРОП! Чернівцям потрібні патріоти! 

avatar

Патріот

05 жовтня 2015 16:46

avatar

Ирина Вишневская

05 жовтня 2015 17:03