Делегація обласної організації «Батьківщини» повернулася з партійного з’їзду

Делегація обласної організації «Батьківщини» повернулася з партійного з’їзду

02.04.2012, 22:22

Буковинські делегати і запрошені ХІ партійного з’їзду ВО «Батьківщина»  повідомляють, що з’їзд став ключовим  в питанні об’єднання сил, які мають своїм завданням протистояти режимові, який зараз при владі.

Буковинці прибули на з’їзд одразу після поїздки під стіни Качанівської колонії, де мітингом вони висловили підтримку Голові партії – Юлії Володимирівні Тимошенко. Наголошення з’їзду, що єдиним і незмінним лідером партії є Юлія Тимошенко,  вони разом з іншими учасниками зібрання зустріли схвальними оплесками.

З’їзд поставив перед партійцями завдання стати на захист політв’язнів і протистояти злочинній владі. Активісти отримали чіткий посил від лідерів Європейської народної партії щодо ситуації в Україні і підтримки Юлії Тимошенко та інших політв’язнів.

Делегати з’їзду ухвалили резолюцію, що партія «Батьківщина» та інші опозиційні сили мають узгодити єдиний список кандидатів у депутати до початку травня.

Після з’їзду делегація від Чернівецькє області відвідала Наметове містечко, яке функціонує на київському Хрещатику. У наметі від області постійно чергують наші краяни. Їм була приємна увага і підтримка делегатів з’їзду.

Як нагадав голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян, опозиційні сили Буковини найперші в Україні підписали угоду про об’єднання зусиль на майбутніх виборах. «Я впевнений, що прагнення «Батьківщини» відстояти майбутнє України знайде відгук у всіх колег по опозиції, і ніщо не перешкодить нам бути в єдності. Буковина має стати прикладом у цьому для всіх. Я закликаю до цього тих, хто підписав нашу обласну угоду і навіть тих, хто до неї ще не долучився – ми відкриті, і в нас одна мета: вільна від владних злочинців Україна».



КОМЕНТАРІ (5)

О, на фото поруч із Мунятном його незамінима ще з Глибокої Альона Гливко.маладєц, дєвочка: впіймала мужика за одне місце

avatar

Шанувальник

03 квітня 2012 17:00

Кажуть. що під час телетрансляції зі з’їзду у залі крупним планом показали нашого незабвенного - М. Т. Федорука. До кого завгодно це г..но пристане, аби у тепле (чи то пак, грошовите) крісельце повернутися

avatar

007

03 квітня 2012 17:21

А тебе, напевно, жаба давить  і "пси"  рвуть з заздрощів . що біля тебе немає такої розумниці і красуні 

avatar

До шанувальника

03 квітня 2012 17:43

На жаль, ми бачимо на фотографії всю обласну організацію ВО "Батьківщина". Довели Мунтян з Мельником.

avatar

Petro

04 квітня 2012 19:14

Я щось не знаю,щоб на з"їзд їхали всією обласною партійною партійною організацією. До відома Petro: на з"їзд їдуть делегати, обрані на обласній партконференції та запрошені.

Тому коментар Петра недоречний. ОПО на сьогоднішній день досить потужна, боєздатна, і з кожним днем росте чисельно та якісно. Не сумнівайтесь в цьому, бо так воно і є.

avatar

Партієць

06 квітня 2012 09:47