Дехто з буковинців спеціально провокує нових поліцейських, щоб дискредитувати

Дехто з буковинців спеціально провокує нових поліцейських, щоб дискредитувати

06.07.2016, 00:13

Поліцейські у Чернівцях закликають жителів міста повідомляти про надзвичайні події та злочини за спецлінією "102", а не в соцмережах.

Про це заявив на прес-конференції у вівторок Артур Шкроб, рядовий інспектор особливих доручень патрульної поліції Чернівців на брифінгу з нагоди 100 днів роботи патрульної служби.

"Дуже добре, що існує наша сторінка в ФБ. Адже це зворотній зв'язок суспільства з поліцією. Але все ж таки, хотілось би попросити громадян, що б вони, при виявленні будь яких правопорушень або якщо мають якісь зауваження, безпосередньо звертались на спецлінію 102. Це дасть змогу оперативно реагувати на будь-які події", - сказав він.

У поліції кажуть, що частими є випадки, коли самі громадяни провокують або намагаються провокувати поліцейських на неправомірні дії, щоб ті тим самим якимось чином могли себе дискредитувати. Артур Шкроб розповідає, що за сто днів роботи скарг менше не стало, проте патрульні працюють набагато краще. 

З лав патрульної поліції в Чернівцях за 100 днів роботи звільнилося двоє людей. Про це розповів на звітній прес-конференції у вівторок, 5 липня, начальник патрульної поліції Олег Йосипів.
 
За словами правоохоронця, для звільнення у кожного з поліцейських були власні причини. Так, один з них поїхав на навчання за кордон, а інший не зміг далі працювати в силу різних обставин. Тому було ухвалено рішення, що він звільняється за власним бажанням. 

Загалом сьогодні у Чернівцях працюють 340 патрульних поліцейських.
 
У Чернівцях існує нестача патрульних поліцейських. Наразі вакантими залишаються 40 місць. Однак взяти на роботу в нову поліцію можна лише після оголошення конкурсу про донабір. Про це повідомив сьогодні, 5 липня, на прес-конференції начальник патрульної поліції Чернівців Олег Йосипів.
 
"Чи потрібно нам ще працівників? Так, потрібно. На сьогодні у нас, в управлінні патрульної поліції Чернівців, є близько 40 вакантних місць. Як тільки буде оголошений донабір, ми обов'язково повідомимо через засоби масової інформації", - сказав правоохоронець.
 
За словами Олега Йосипіва, наразі донабір в нову поліцію оголошений лише у великих містах України.
 
"Сьогодні питання донабору підняте лише в Києві та містах-мільйонниках, які раніше розпочали свою роботу. Так, існує певний кадровий голод. І, впевнений, невдовзі він перейди й на регіони", - зазначив поліцейський.
 
Нагадаємо, за 100 днів роботи з патрульної поліції в Чернівцях звільнилося двоє поліцейських.
 
 
Патрульна поліція Чернівців взяалася активно вивчає законність розміщення дорожніх знаків у місті. Всі повідомлення про підозрілі знаки правоохоронці перевіряють і планують зробити "паспорт міста" з усіма дорожніми знаками Чернівців. Про це на прес-конференції 5 липня повідомив начальник патрульної поліції Чернівців Олег Йосипів.
 
"На жаль, в нашому місті немає достатньої інформації про те, де і який знак мав би бути встановлений. Зараз ми спільно міською владою намагаємося вирішити цю проблему і хочемо зробити своєрідний паспорт міста, в якому буде зазначено, де і який знак мав би бути, де стоїть дійсно з дотриманням усіх вимог, а де вони встановлені самостійно й без будь-якого погодження", - зазначив правоохоронець.
 
Відповідаючи на запитання про законність встановлених знаків про заборону проїзду біля муздрамтеатру, а також на перехресті вулиць Руської та Української, поліцейський не заперечив можливості самовільного встановлення знаків
 
"Ми перевіримо чи дозволено встановлені знаки. Але я можу допустити, що дані знаки могли бути встановлені без будь-якого погодження. Якщо це дійсно так, вони будуть демонтовані обов'язково", - додав Йосипів.
 

За матеріалами molbuk.ua та БукІнфо

1


КОМЕНТАРІ (4)

Ага,один наркоман-полицейский,другая-проститутка по вызову.Весь город знает,что это правда.Вы не дурите людей,пан Йосипив,а говорите правду.Из 2000 протоколов,составленых по админу-500 суд отказал за недостатком доказательств.А после этих моих слов можете подать на меня в суд,все равно это правда,а она дороже всего.

avatar

Ольга

05 липня 2016 22:54

У мене, власне, питання до знервованої Ольги з її коментарем. Невже вона довіряє українським судам? Для мене абсолютно непереконливим є аргумент, що суд щось відхилив. І маленька дрібниця - вона пропонує подати себе до суду, залишаючись анонімом. Вона думає, що поліціє все кине і почне її розшифровувати?

avatar

???

06 липня 2016 06:02

При желании мою айпишку вычислить не вопрос,это для не думающих.Украинским судам уровень доверия 2%населения станы,это мнение социологов.Объясьняю для непонятливых:суды страны рассматривают админ постановы полиции,в которых нет свидетелей админ нарушения,видеодоказательств правонарушения,все у полиции получается я видел,это было так,вы нарушили.Любой,даже не очень сильный адвокат разбивает в суде показания полицейских вдребезги,и суду ничего не остается,как постанову признать недействительной.(речь идет о авто нарушителях)А по поводу моих нервов вы не переживайте,вы за своими следите,господин полицейский,учите законы, админ кодекс,уважайте граждан нашей страны,какими бы они не были.Презумцию невиновности никто не отменял,я за простой народ,а не за ваш план о постановах...

avatar

Ольга

06 липня 2016 12:06

Да полиция должна быть непровоцируемой в любых случаях.Какими критериями вы пользовались,когда набирали на службу людей?Чтобы побольше у них говна было или чтобы люди достойно служили?

avatar

Йосипиву

07 липня 2016 11:11