Деякі депутати міськради пішли ва-банк - відверто і нахабно брешуть, - Кушнірик (+відео)

Деякі депутати міськради пішли ва-банк - відверто і нахабно брешуть, - Кушнірик (+відео)

29.04.2014, 16:05

Секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик прокоментував вчорашню сесію міськради. Він вважає, що пенсіонерами скористалися, а таку нахабну брехню, що озвучили для людей певні депутати, ще треба пошукати. На думку Кушнірика, історія із соціальними проїзними не що інше, як піар кандидатів на пост мера Чернівців напередодні виборів.

Окрім питання із соціальними проїзними Кушнірик прокоментував ситуацію із ремонтом вулиці Каспрука та керівництвом Калинівського ринку.

Організатори понеділкового мітингу пенсіонерів у сесійній залі міської ради "гарно розвели довірливих людей". Про це у вівторок на брифінгу заявив секретар міськради Ярослав КУШНІРИК.

Зокрема, він сказав:

"Ви були свідками того, як учора гарно розвели довірливих пенсіонерів. Розвісили по всьому місту оголошення про те, що на сесію буде виноситись питання щодо відміни соціальних квитків, і депутатів треба зупинити. Всі, хто мав змогу ознайомитись з порядком денним, бачили, що цього питання там не було. І всі знали, що діє меморандум і працює робоча група, а представники перевізників і депутатської групи шукають вирішення цих питань. Якби не вибори, ніхто нікого би не збирав", - сказав Я. Кушнірик.



"Такої наглої брехні, яку видавали в своїх виступах перед пенсіонерами деякі наші депутати, ще пошукати треба. Реально люди брешуть. Вони йдуть ва-банк, вони розуміють, що або зараз, або ніколи - за принципом, що немає різниці, яким чином ціль має бути досягнута. І, відповідно, організували вчорашнє шоу", - сказав секретар міськради.

"Соромно, що в нас у міську раду потрапляють такі люди, але маємо тих представників, яких обрали. Тому, хочу сказати, що вчора видавалася повна брехня. Була повна дезінформація пенсіонерів. Будемо йти по принципу, що з брехнею можна обійти весь світ, а назад можна не повернутися. Городяни дадуть оцінку всім закликам і тим діям, які відбулися учора на сесії", - додав він.

"Останнім часом я стикаюся з проявами відвертої брехні. Невже так можна говорити?" - заявив Кушнірик.

Нагадаємо, у понеділок через мітинг пенсіонерів у сесійній залі депутати дві години не могли працювати.

Джерело: molbuk.ua та chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Кушнирик сидит на своем месте ,так держать МОЛОДЕЦ.

avatar

Человек

29 квітня 2014 22:17