Деякі члени виконкому не дали  навести лад зі сміттям в Чернівцях

Деякі члени виконкому не дали навести лад зі сміттям в Чернівцях

29.08.2016, 19:20

Виконавчий комітет Чернівецької міськради провалив ухвалення рішення щодо заміни компанії "Торговий дім "Укрвторресурс", яка надає комунальні послуги в одному з районів міста, на ЖРЕП №9.

Як передає кореспондент molbuk.ua, для ухвалення відповідного рішення на сьогоднішньому засіданні виконкому не вистачило голосів - 5 членів комітету проголосували "за", ще четверо утримались.

Міський голова Олексій Каспрук повідомив, що до 20 вересня має бути ухвалене кінцеве рішення щодо компанії "Торговий дім "Укрвторресурс" - у зв’язку з тим, що у міської ради закінчується термін дії угоди з цією фірмою.

За його словами, якщо виконавчий комітет не буде спроможний ухвалити таке рішення, то пізніше крапку в цьому питання поставить керівник департаменту житлово-комунального господарства Сергій Погорений.

Читайте також:  Депутати "Рідного міста" не проти засипати сміттям Чернівці так, як це зробили у Львові?

Сміттєва мафія по-чернівецьки: потопати у відходах місту залишилося тільки до 23 серпня (ОНОВЛЕНО)

 Чернівецькі депутати "копирсалися у смітті": хто його возитиме - захисник простих людей чи міське підприємство? (+ВІДЕО)

Сміттєве лихо: чому фірма депутата Тихоновича не розраховується із спецкомунтрансом

Через борги депутата міськради від "Рідного міста" Тихоновича мікрорайон у Чернівцях потонув у смітті (ФОТО)

 Нагадаємо, підприємство "Торговий дім "Укрвторресурс", керівником якого є депутат Чернівецької міськради Максим Тихонович, заборгувало за послуги з вивезення сміття комунальному підприємству "Чернівціспецкомунтранс" суму понад 1 мільйон гривень.

 Як відомо, через борги фірми "Укрвторресурс" частина Чернівців на тривалий період була захаращена сміттям.

 Проте Чернівецька міськрада відмовилась розірвати контракт із цією компанією.

 Після того, як у приватної фірми закінчились талони на вивезення сміття на Чорнівське сміттєзвалише, "Укрвторресурс" вирішив викидати непотріб у контейнери, які належать іншим ЖРЕПам міста.

Джерело: molbuk.ua

1