Деякі чернівецькі депутати воліли би захищати Луїса Корвалана, тільки б не працювати для людей, - нардеп Федорук

Деякі чернівецькі депутати воліли би захищати Луїса Корвалана, тільки б не працювати для людей, - нардеп Федорук

14.02.2016, 00:37

Народний депутат України Микола Федорук вважає, що деякі депутати місцевих рад на Буковині – особливо Чернівецьких міської та обласної – віддають перевагу політичним іграм, ніж роботі на користь громад, які їх обрали.

-          Хто хоче займатися політикою – прошу до Києва, - прокоментував таку поведінку колег-депутатів місцевих рад народний депутат України Микола Федорук. – Завжди це повторював, коли працював міським головою. І політикою не займався, поки вона не зайнялася мною. Місцевим радам, Чернівецькій міській раді не треба ламати списи навколо політичних питань і ухвалювати політичні рішення. Потрібно займатися міською господаркою. Це питання номер один для будь-якої місцевої ради - сільської, селищної, міської, навіть обласної. А не влаштовувати шоу у сесійних залах. Нагадаю для тих, хто забув, що це у партійні часи на заводах замість праці влаштовували мітинги з вимогою звільнити Генерального секретаря Комуністичної партії Чилі Луїса Корвалана. З’явився навіть анекдот на цю тему.  Один робітник каже: «я не знаю, хто такий Луїс Корвалан, але якщо його завтра не відпустять, то я на роботу  не вийду». Так само деякі наші місцеві ради хочуть займатися не роботою, а політиканством.

 ДОВІДКОВО:

Генеральний секретар Комуністичної партії Чилі, сенатор Луїс Корвалан був заарештований у вересні 1973 року після військового перевороту в Чилі, здійсненого генералом Аугусто Піночетом 11 вересня 1973 року, і знаходився в ув'язненні без суду. Луїс Корвалан став найвідомішим чилійським політв'язням. СРСР очолив міжнародну кампанію за його звільнення.

 "Свободу Луису Корвалану!" из цикла "...Переходящие в овацию"/ Olegg' Кулай-Кулайчук - Сайт художника

1


КОМЕНТАРІ (2)

сказочный долба"б !!!

avatar

Сам

14 лютого 2016 09:43

Федорук - брехлива скотиняка. Сам комуняка кончений! Що він як мер зробив для міста? Зруйнував промисловість та зробив "Калину", яку хотів прихватизувати разом з Ринжуком. А коли не вийшло то зробив "Добробут" разом з Бурбаком.

Бігав від Партії Чернівчан до Ригів, потім до Юлі, тепер при Сєні. Але не довго лишилось.

Вже час його відправити у Альтфатер.

avatar

14 лютого 2016 12:34