Де переховується від громадян в.о.мера Чернівців досі невідомо. Зараз розпочнеться таємне голосування  за його відставку

Де переховується від громадян в.о.мера Чернівців досі невідомо. Зараз розпочнеться таємне голосування за його відставку

20.02.2014, 19:37

У міській раді готуються до таємного голосування за висловлення недовіри секретарю міської ради Віталію Михайлішину. Зараз організаційний відділ виготовляє бюлетені.

За словами кореспондента molbuk.ua на сесії найактивніше захищав Віталія Михайлішина депутат міської ради Анатолій Чесанов. Він розповідав депутатам, що зараз, у світлі нинішніх подій, не час приймати таке рішення. І йому соромно, що знайшлися люди, які хочуть отримати крісло Віталія Михайлішина.

Із трибуни виступив представник Правого сектору, який був у чорній масці. Він особисто звернувся до депатата міської ради Анатолія Чесанова із проханням задля збереження його підспису проголосувати по совісті.

Зараз розпочнеться таємне голосування за висловлення недовіри секретарю міської ради Віталію Михайлішину.

Сесія Чернівецької міської ради внесла до порядку денного питання про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Віталія Михайлішина.

Згідно з регламентом, голосування має бути таємним.

В роботі було оголошено перерву, оргвідділу доручили виготовити бюлетені та встановити кабінку та урну для голосування.



Live streaming video by Ustream

Активісти акції протесту заблокували всі виходи з другого поверху ратуші та попередили, що не випустять депутатів до завершення сесії.

Дутчак оголосив депутатів, які вийшли з ПР. Не уся фракція, а тільки ті, які присутні в залі. Як я зрозумів 10-11 чоловік. Про це повідомив журналіст Вадим Пелех. 

Голова фракції Партії регіонів у міській ради Василь Дутчак повідомив, що всі присутні на сесії члени  фракції вийшли з Партії регіонів. А це 11 депутатів міської ради. Це повідомлення депутати зустріли оплесками.

Ті депутати, які прийшли на сесію - підписалися в отриманні карток. Шукайте самі, чиїх підписів нема)

1