'Давайте разом запрошувати письменників, щоб половина дії роману відбувалася у Львові, а половина у Чернівцях': Садовий розповів, як умовив Куркова і Краєвського написати романи про Львів

"Давайте разом запрошувати письменників, щоб половина дії роману відбувалася у Львові, а половина у Чернівцях": Садовий розповів, як умовив Куркова і Краєвського написати романи про Львів

13.06.2018, 17:01

Львівський міський голова Андрій Садовий розповів, що особисто просив відомих письменників - українського Андрія Куркова й польського Марека Краєвського - написати романи про Львів. 

Крім того, з словами Андрія Садового, у Льовові діє спеціальна стипендіальна програма для письменників, які пишуть про Львів. 

- Ми їм забезпечуємо проживання у готелі, харчування за кошти міста, - сказав Садовий. - Давайте будемо разом запрошувати письменників, щоб половина дії роману відбувалася у Львові, а половина у Чернівцях. 

 Львівський міський голова Андрій Садовий пообіцяв, що за першої зручної нагоди запропонує такий проект відомому польському автору ретро-детективів Мареку Краєвському. 

1