'Давайте проведемо вибори, позмагаємося' - нардеп Федоряк

"Давайте проведемо вибори, позмагаємося" - нардеп Федоряк

28.03.2013, 21:13

Народний депутат від Партії регіонів буковинець Геннадій Федоряк вважає, що дострокові вибори мера Чернівців будуть призначені.

- Це питання розглядав профільний комітет, він підтримав і вирішив винести на пленарне засідання. Але чіткої дати там немає, питання розглянуть у квітні, - сказав він в коментарі molbuk.ua

- Ви належите до більшості, яка може вирішити долю голосування. Чи будете голосувати “за”?

- Я із задоволенням підтримую цей проект і вважаю, що вибори у Чернівцях треба проводити.

- Тобто є висока ймовірність призначення виборів?

- А чому ні? Я рахую, що це треба робити. Я не бачу жодних перепон, щоб цього не робити. Зате наші опоненти, які кажуть, що вибори не відбудуться, самі не готові до цих виборів.

- Нещодавно нардеп від опозиці Максим Бурбак заявив, що вибори у Чернівцях не будуть призначені, бо більшість боїться їх програти. Що насправді думають з цього приводу в ПР?

- Партія регіонів це питання на фракції не обговорювала. Для нас це не настільки принципово — давайте проведемо вибори, позмагаємося, побачимо, хто дійсно відповідає вимогам обличчя Чернівців. Ми обиратимемо в першу чергу людину, а не політичну силу.

- ПР має свого потужного кандидата, який зможе перемогти?

- Думаю, що так. Але говорити про те, що ще не відбулося, не можу.

Нагадаємо, колега Федоряка по фракції ПР народний депутат України від округу №204 (Хотин) регіонал Артем Семенюк вважає, що вибори мера у Чернівцях проводити не потрібно.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Що не день і все більше й більше виринає нагору тих якихось туманних домовленостей між ВО Свобода з комсомоло-гебістами ОО Батьківщина. На розсервері "Чернівці" застовбичена реклама: "Чернівцям потрібен мер". Потрібен. Портібен не лише у Києві, за що йде війна, але й у інших містах. Чернівці - місто дуже своєрідне, багатогранне і складне. Сьогодні на Буковині господарюють риг Михайло Папієв і секретар міської ради Віталій Михайлишин. Після цього Верховна Рада повинна б на одній зі своїх сесій оголосити дату нових виборів міського голови, але вже другий рік мовчить про це. І зараз мовчить. Чому мовчить? Мовчить бо на цю посаду багатьом чернівчанам імпонує совободівець Назар Горук. Одначе у Арсенія Яценюка свої плани й види на цю посаду серед своїх людей. На кого ВО Свобода проміняла, чи за що продала Назара Горука, керівника Чернівецької ВО Свобода - незабаром дізнаємось. Тільки казати, що Назар Горук для такої посади ще недосвідчений, замолодий і т.д. ... А як на керівника міської організації ВО Свобода... то гаразд? Ми мусимо зрозуміти чітко і ясно: хто вирішує питання посад міських голів, хто їх скупив, Яценюк?

Сєня хоче продвинути на мера Чернівець свого прибашльонного пасажира. Чернівчани - патріота. Брудна штука політика.

avatar

На фесбуці народ обговорює

28 березня 2013 21:18