Cуд відмовив Михайлішину, а Галиць пообіцяв, що Янукович підшише асоціацію

Cуд відмовив Михайлішину, а Галиць пообіцяв, що Янукович підшише асоціацію

27.11.2013, 16:23

Чернівецький окружний адміністративний суд своїм рішенням 26 листопада повністю відмовив у задоволенні позову виконкому Чернівецької міської ради про заборону встановлення наметів на Центральній площі міста та біля приміщення облдержадміністрації та обласної ради. 

Єропейському місту – європейський вибір. Саме з таким лозунгом секретар міської ради Віталій Михайлішин йшов на вибори до Верховної Ради України у 2012 році. Тому, абсолютно незрозумілим є підписаний ним позов до Чернівецького окружного суду про заборону розміщення палаток на Центральній площі та перед приміщенням Чернівецької облдержадміністрації і обласної ради. А до честі нашої Феміди у позові виконкому міської ради було відмовлено. Про це повідомив депутат Чернівецької міської ради Стецевич О.І., який представляв в суді інтереси громадської організації «Фронт Змін» - ініціатора мирного зібрання.

 «Це мабуть безпрецедентний і чи не єдиний випадок в подібних справах, - каже депутат. - Як правило, суди стоять на боці влади. Однак, Чернівецький окружний суд поступив справедливо, своїм рішення від 26 листопада 2013 року в задоволенні позову міської влади про заборону розміщення наметів в центральній частині міста відмовив повністю. В цій справі саме більше вражає цинізм очільників міста: з одного боку вона за євроінтеграцію в теплих кабінетах, з іншого – студенти, які виборюють своє право жити в європейській державі, і в сніг, і в дощ, повинні мерзнути на Євромайдані під відкритим небом.

- Надаю першу та останню сторінки постанови Чернівецького адмінсуду, якою відмовлено виконкому Чернівецької міськради в забороні Євромайдану в Чернівцях, - написав у ФБ народний депутат України Максим Бурбак. - Мало того, псевдоєвропейський очільник Михайлішин кинувся захищати псевдоєвроінтегратора з краю, де варто жити, губернатора Папієва. Він просив заборонити мітинги як на Центральній площі, так і на вулицях біля будинку ОДА. Як кажуть :" Прогіб зачтьон!". Суддя прийняв єдине законне рішення в цій ситуації ! А громада висновки вже зробила стосовно псевдоєвроінтеграторів з бригади покращувачів.

Тим часом перший заступник голови Чернівцької ОДА Георгій Галиць порадив усім не збуджуватися, бо Президент підпише асоціацію. Тільки не повідомив коли. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Цей халиць був і залишається запроданцем, інтриганом і брехуном. Це ваша бандитська партія, зраднику, спочатку "заскочила" в останній вагон, а тепер хоче "зійти з підніжки". Але українці ведуть свій "поїзд" до Європи, яка змете вас, вашого вусатого няня, ЗЕКА і всю вашу банду.

avatar

Юрій

27 листопада 2013 16:08