Cпіввласники «ТВА» радять чернівчанам 'уважно слідкувати за своїм майном та руками Забродського' (+коментар Василя Забродського)

Cпіввласники «ТВА» радять чернівчанам "уважно слідкувати за своїм майном та руками Забродського" (+коментар Василя Забродського)

30.04.2013, 05:53

У Чернівцях випустили та розповсюдили газету "Факти не брешуть", в якій звинувачують журналіста Василя Забродського у шахрайстві та підробці документів. Загалом з друку вийшло 20 тисяч примірників газети.

Про це в мережі Facebook повідомив користувач Lazarev Sergey.

"Враховуючи той факт, що колишній керівник Василь Забродський, вкотре вдавшись до підробки документів, шахрайським чином намагається отримати контроль над власністю та мовленням каналу "ТВА", співвласники телеканалу випустили та розповсюдили в Чернівцях 20 тис., примірників газети "Факти не брешуть" в якій висвітлена їхня позиція стосовно спроби рейдерського захоплення телеканалу", - йдеться у повідомленні.

У прикріпленому файлі журналістам розіслали два слайди газети. На одному з них читачам радять "уважно слідкувати за своїм майном та руками Забродського. У разі чого - телефонуйте: 102". В іншому - дають пояснення, як саме Забродський начебто підробляв документи.

Де і кому розповсюджується газета, в повідомленні не йдеться.

Коментар Василя Забродського
Щойно дізнався, що на мою честь у Чернівцях вже видано "газету", де мене звинувачують ледь не у всіх смертних гріхах: і підробив, і обдурив, і погрожував. Боюсь навіть припустити, якою буде наступна замовна публікація: студентку я вже збив, Пишних і обікрав, і шантажував... Не маю сумнівів, що з часом правоохоронні органи розставлять все на свої місця: хто кого обдурив, і хто в кого що вкрав. На сьогоднішній день чітко бачу замовлення на свою дискредитацію з боку народного депутата України Андрія Пишного. Виправдовуватися не бачу змісту, проте повідомлю: ще наприкінці листопада 2012 року, після вилучення шахрайським способом печаток ТВА та МГС моїми "партнерами" Пишною та Козлан, мною офіційно було виготовлено нові печатки підприємств, якими я як директор вказаних підприємств користувався з листопада і користуюся по сьогоднішній день. Цей факт відомий і головному бухгалтеру, і власне, партнерам. Щодо підробки документів - свою правоту слід доводити у суді, що я й роблю, а не видаю листівки, що ганять опонента. Схоже, помста не тільки засліплює, а й відбирає здоровий глузд... Повірте, мені є що надрукувати про зловживання Пишним свого депутатського мандату у боротьбі за медіа-ресурс, однак я не робив цього і не зроблю, бо навіть під час таких воєнних дій, які склались у наших стосунках, потрібно залишатися людьми і вирішувати корпоративні конфлікти у правовому полі, а не поливати опонента брудом. Сьогодні у судах знаходиться ледь не з десяток цивільних справ. Деякі з них я вже виграв, інші так само доведу до логічного завершення і доведу свою правоту. Крім цього, близько двох десятків кримінальних проваджень відкрито і за моїми заявами, і за заявами "партнерів". Переконаний, що всі конфліктні ситуації можна вирішити мирно домовившись, що я й намагався зробити, починаючи з листопада-2012, аби не страждав ні телеканал, ні колектив.

1