Чинуш згадав, що у нього дві доньки

Чинуш згадав, що у нього дві доньки

24.12.2013, 17:10

Депутат Чернівецької міської ради Валерій Чинуш (фракція «Наша Україна») відкликав свій підпис під заявою 23 депутатів до прокурора області. Про це повідомляє www.chas.cv.ua. Там йшлося про події 2 грудня на сесії міської ради. Зокрема, депутати звернулися до прокурора «щодо відкриття кримінального провадження стосовно осіб, винних в організації захоплення та блокування міської ради під час проведення сесії 2 грудня 2013 року».

 "Депутат Чинуш... батько двох доньок, колишніх і теперішніх студенток, котрі могли б бути на тому пікетуванні. - Пише www.chas.cv.ua, -  Тим паче, що молоді люди не нанесли шкоди ані депутатам, ані чиновникам міськради, ані майну. Вони мали право на висловлення своїх думок, поглядів".

Раніше ми повідомляли: Біси рідного міста

 

1


КОМЕНТАРІ (3)

А мати двох дітей (і, можливо, бабуся) з Ленківців не збирається? А біла і пухнаста Гаєвська, яка студентам лекції читає. не спам'яталася?

avatar

Чернівчанка

24 грудня 2013 15:49

У мене виникло запитання до Петра Кобевка. Чого це він, знаючи прізвища тих, хто підписав цю ганебну заяву, не закликав чернівчан ,на мітингу минулої неділі, бойкотувати "Наше пиво" , у народі знане як "Баварія" ,власником якого є Чинуш, а кричав лише про "Квінто" і "Сорбону" ?

avatar

Світлана

24 грудня 2013 18:30

Валєру не чіпайте - він мій депутат (я за нього голосував). Петро не критикував "Баварію" бо де буде похмелятися, якщо вона збанкрутує. Крім цього скоро свята й треба грошей.

avatar

25 грудня 2013 18:42