Чиновника Чернівецької ОДА, якого підозрюють у хабарі, помітили в Києві біля офісу бізнесмена Павлюка – відео

Чиновника Чернівецької ОДА, якого підозрюють у хабарі, помітили в Києві біля офісу бізнесмена Павлюка – відео

13.07.2021, 11:43

Журналісти-розслідувачі Bihus info помітили чиновника Чернівецької обласної державної адміністрації Юрія Мінька поблизу офісу таємничого бізнесмена Іллі Павлюка.

Про це йдеться у новому розслідуванні журналістів, яке презентували 12 липня.

У передачі йдеться, що 2 червня поблизу офісу Іллі Павлюка його брат Василь зустрівся з Інною та Юрієм Міньками.

"Вони із Чернівців. Інна Мінько у 2020 році балотувалась у депутати Чернівецької обласної ради від "Слуги народу". А Юрій нещодавно вийшов із СІЗО. Як пишуть регіональні ЗМІ, його затримала СБУ за підозрою в розкраданні грошей на ремонт доріг Чернівецької області. Учасники схеми вимагали у підрядника відкат з перерахованих за ремонт доріг бюджетних грошей", – розповіли у своєму сюжеті журналісти.

Іншого дня розслідувачі помітили під офісом людину, схожу на чернівчанина Юрія Савчука.

"Цього чоловіка у ЗМІ називають автодиллером, пов’язаним із кримінальним світом. У минулому році він нібито теж вийшов із СІЗО, де пробув кілька місяців, після того, як Нацполіція запідозрила його у причетності до схеми з викраданням елітних автівок", – розповіли журналісти.



Раніше повідомлялося, що народну депутатку від фракції "Слуга народу" Олену Лис з Чернівців поряд з десятками інших депутатів цієї фракції журналісти помітили в офісі  таємничого бізнесмена Іллі Павлюка.

Джерело: molbuk.ua

1