Чорносотенець освідчився коханій на найвищій горі України, де Івано-Франківські і Чернівецькі побратими у День незалежності  освячували прапори бойового підрозділу

Чорносотенець освідчився коханій на найвищій горі України, де Івано-Франківські і Чернівецькі побратими у День незалежності освячували прапори бойового підрозділу

27.08.2016, 19:50

Побратими Івано-Франківського та Чернівецького проводів ГО «Золоті Леви Чорної Сотні» відзначили 25-ту річницю Незалежності України сходженням на найвищу гору українських Карпат - Говерлу.

- Нам припала до душі пропозиція івано-франківських побратимів відзначити ювілейний  День незалежності України якось по-особливому, а не традиційно у місті. І наші активісти відгукнулися на їхню ініціативу підкорити цього дня Говерлу, - розповів керівник буковинського проводу Олег Громадський. – У підйомі на вершину взяли участь чорносотенці з Івано-Франківської та  Чернівецької  областей.  Окрім маси позитивних вражень,  активного відзначення найважливішого свята країни, виконали ще одну важливу місію. На найвищій горі України  освятили прапори бойового підрозділу "Чорної сотні", які були з бійцями в зоні проведення АТО. Обряд освячення здійснив священик  УГКЦ Коломийсько-Чернівецької єпархії,  майданівець,  капелан з Коломиї  Михайло Дзюба.

- Напевно, несподівано для нього самого, священик виконав ще одну приємну місію, - продовжив Олег Громадський. -  Справа в тому, що саме на Говерлі один з наших бойових побратимів, АТОвець, доброволець "Чорної сотні" Петро Бойчук  (позивний «Крук») освідчився своїй дівчині Марічці у коханні,  запропонував руку і серце та одягнув на палець обручку.  Капелан Михайло Дзюба  прямо на вершині благословив цей союз закоханих…  Після привітань і вигуків «гірко» побратими дружно грянули «Ще не вмерла України…» на честь молодих.

- Дітей, яких також було чимало серед тих, хто підкорював 24-го серпня 2016 року вершину України, побратими відзначили символічними медалями. На згадку про успішне сходження на Говерлу ювілейного для всієї України дня. 

Фото Євгенія Галича

Гора Говерла. 2061 м. Карпати. Україна. 24 серпня 2016 року. 

Це закоханні...

Гора Говерла. 2061 м. Карпати. Україна. 24 серпня 2016 року. 

1