'Чому влітку рубають ліс? Хто відповідає за його збереження? Де правоохоронні органи?' - соцмережі

"Чому влітку рубають ліс? Хто відповідає за його збереження? Де правоохоронні органи?" - соцмережі

20.05.2017, 11:28

Громадські активісти обурюються новими фактами рубки лісів. 

- І знову все продовжується! Вирублені ліси і оголені горні масиви нашого Буковинського краю! Мчать лісовози і урчать трельовочні трактори! Нищення лісів продовжується навіть вздовж центральної дороги, на яку немає грошей для ремонта! Ось таку картину Ми вчора побачили між Д.Шепотом і Берегометом (Вижницький р-н) ! Про це на своїй сторінці у ФБ написав Илья Хочь. (Фото автора)

Громадська активістка Марія Філіпчук теж пише про ліси. 

- Всі б' ють на сполох:,, Нищать буковинські ліси!". А я запитую тих ,хто відповідає за іх збереження: Чому влітку рубають ліс? Де правоохоронні органи? Чому лише балаканина? Де діі ? Я звертаюся до Ю. Ковальця:,, Чому ви мовчите?,, Ніхто крім вас бралося за цю справу.Де інші чоловіки - патріоти?. І облраді сидіти не треба.Треба докази з лісгоспів . З документами.

Світлина від Ильї Хочя.

Світлина від Ильї Хочя.

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Обостреніє вибори а ще філя гравій крадуть і воду з русел річок і дощ не йде як ви сра ні активісти достали ідіть щось робіть баламути 

avatar

Лэщий

20 травня 2017 18:04

Правильно каже баба Філя, треба докази з документами, а не просто словесний срач. Доста піаритись, он вже навіть ніби розумний на перший погляд Хоч почав нервувати за кермом. Або забороніть вже нарешті ту вирубку взагалі, або справді знайдіть докази з документами. За Хоча соромно.  

avatar

бабі Філі

21 травня 2017 22:07