Чому Продан Гавриша береже? Тернистий шлях до нової посади колишнього очільника фракції «Самопоміч» у Чернівецькій міській раді

Чому Продан Гавриша береже? Тернистий шлях до нової посади колишнього очільника фракції «Самопоміч» у Чернівецькій міській раді

16.09.2018, 14:19

Буквально декілька днів тому в Чернівцях з’явився новий директор Департаменту ЖКГ.

Віталій Гавриш, колишній член партії «Самопоміч», з якої вигнали як його, так і його чернівецьких колег, був призначений на посаду Василем Проданом за рекомендацією членів конкурсної комісії.

Секретар міської ради відповідне рішення підписав 11 вересня, а ще днями раніше пропонував Віталію Ярославовичу посаду директора Департаменту економіки. Так як цю галузь депутат Гавриш розвивати не погодився - ще один претендент на посаду директора ЖКГ, Бешлей, не дивлячись на великі «амбіції», залишився в кадровому резерві.

Чому посаду отримав саме Віталій Гавриш та чому його називають людиною Продана? 

Пана Віталія та його однопартійців керівництво ПП «Самопоміч» попросило скласти свої повноваження саме після внутрішнього розслідування партії. Як виявилось, сам депутат та ще троє його колег відстоювали інтереси «Рідного міста» а не політичної сили, від якої вони балотувались. Одного разу на сесії Віталій Ярославович навіть представився депутатом від фракціі «Рідне місто». Підсвідомість, напевно. Керівники «Самопомочі» звинуватили чернівецьких представників політсили в тому, що ті своїми діями та голосуванням в такт «рідномістівцям» завдали шкоди репутації партії, та попросили їх покинути не тільки ряди «Самопомочі», але й стіни Чернівецької міської ради. 

Гавриш фракцію, очільником якої був, розпустив, а от депутатські повноваження не склав ні він, ні його колеги. Більше того - під стіни ратуші приводив своїх ніби-то виборців для того, аби ті підтвердили, що він потрібен своєму округу, бо він на ньому працює і все-таки щось змінює. Яка ситуація зі змінами, які він робить, насправді, можна побачити у передачі «Служба розшуку депутатів» Миколи Кобилюка. Не знайшлось бодай однієї людини, яка знає, хто такий Віталій Гавриш. Отже, на окрузі нікому нічого не відомо не тільки про діяльність депутата, але й про те, хто взагалі такий Віталій Гавриш. А переглянувши світлини, можна дати оцінку його депутатським старанням, амбіціям та напрацюванням. 

Що стосується отримання посади паном Віталієм - то тут все очевидно. Його голос був занадто дорогим для Василя Продана ще тоді, коли Гавриша намагались відкликати. Депутат за відставку Каспрука проголосував - депутат посаду отримав. Коли саме він встиг стати людиною Продана та чому - невідомо. Проте відомо, що його батько, Ярослав Гавриш, працюючи в СБУ, був заступником Юрія Васильович Кіцула, якого також в 2014 році називали людиною Продана. Чи то збіг обставин, чи взаємопов’язані речі - хтозна. 

Проте стає зрозумілим те, що пан Віталій має чималі плани на політичну кар’єру, а от із якою політичною силою пов’яже її - побачимо на наступних виборах. 

Яна Білецька

Джерело: http://politician.com.ua/ 

 ДОВІДКОВО: 

 Депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей поділився враженнями від участі в конкурсі на посаду директора департаменту ЖКГ. За його словами, програш жодним чином не вплинув на його роботу.
 

– Не бачу в цьому трагедії. Віталій Гавриш молодий депутат, проте він вже втілив у життя не одну свою ініціативу в місті. Програш не зменшив моєї мотивації до роботи. Мало того, ми разом із Віталієм Гавришем їздимо об’єктами. Я допомагаю йому в тих напрямками, за якими співпрацювали раніше. Ми пліч-о-пліч повинні реалізувати ті завдання, на виконання яких чекають містяни.
 
 
 
Водночас, за словами депутата, від того, хто керує містом та департаментами, багато залежить. Адже працівники департаменту ЖКГ залишились ті ж самі. Але робота цього підрозділу після відставки Каспрука якісно змінилася. Секретар Василь Продан дає чіткі завдання і процес організації та правильний менеджмент посприяли активізацію робіт у комунальній сфері.
 
– Що ж до мене, я не заради посади чи якихось благ працюю депутатом уже 15 років. Зараз мені надали можливість реалізувати ті плани та ідеї, з якими йшов у міську раду. Вдячний за це колегам з депутатського корпусу. І не можу підвести їх та загалом чернівчан, – резюмував Володимир Бешлей, - пише http://promin.cv.ua/
1


КОМЕНТАРІ (3)

Ідилія...

avatar

В. Козьмик

16 вересня 2018 19:18

На мою думку, як обрали за рртійни списком, а потім з партіі вийшов - нафіг з ради, бо люди ге за тебе голосували, а за пртію і іі лінію.

avatar

Джейкоб

17 вересня 2018 17:59

Клоун-алкаш с опухшей рожей  от бухла бегает с микрофоном тва.  Петашара

avatar

фубля

18 вересня 2018 03:02