Чому кандидат у депутати від «Нашого краю» Кірєєв затверджував список кандидатів від БПП-«Солідарність»?

Чому кандидат у депутати від «Нашого краю» Кірєєв затверджував список кандидатів від БПП-«Солідарність»?

05.10.2015, 14:52

Згідно з інформацією розміщеною на офіційному сайті ЦВК, чинний депутат Чернівецької обласної Ігор Кірєєв знову змагатиметься за депутатський мандат. Цього разу відомий у Чернівцях підприємець вирішив поборотися за крісло депутата Чернівецької міської ради. Кандидатом у депутати його висунула партія «Наш Край», яку на теренах області очолює Микола Романюк.

Нічого незвичайного у цій ситуації, звісно, немає. Партії мають право висувати кандидатами тих людей,  яких вважають за потрібне. Для цього навіть не обов’язково, щоб здобувачі депутатських мандатів були членами цих партій. У випадку «Нашого краю», саме на цю обставину, як на неабияку перевагу, вказав Микола Харабара - перший номер списку партії на виборах до  Чернівецької міської ради.

Усе б нічого, якби кількома днями раніше на відео конференції Чернівецької міської організації партії «Солідарність» з-поміж її учасників не  виявився той самий Ігор Кірєєв. Депутати конференції президенстької політичної сили якраз затверджували списки кандидатів від «БПП-Солідарність» до Чернівецької міської ради. Оголосивши перелік прізвищ, головуючий на зборах Тарас Романко запропонував делегатам, які сидять за столом, затвердити весь список. Камера «Чернівецького променя» фіксує спочатку один ряд голосуючих, а відтак переходить на другий. За столом делегатів, які голосують,  поруч ыз чинним депутатом Чернівецької обласної ради Олександром Грушком, сидить… Ігор Кірєєв.

Побачити все можна почитаючи з 13 хв. 15 сек.

Якщо автори відео закриють його для перегляду, або змінять статус на приватний, це тільки засвідчить точність зробленого BukNews спостереження: кандидат у депутати від «Нашого краю» затверджував списки кандидатів від БПП-«Солідарність»?  

1


КОМЕНТАРІ (6)

Тому що солідарність,рідне місто,наш край,народний контроль це все одне і теж а в нашому місті щей самопоміч разом.Збіговисько ригів пройдисвітів та брехунів

avatar

(ВИЛУЧЕНО АДМІНОМ)

05 жовтня 2015 13:15

Опора - это сборище людей, которые не умеют даже трактовать законодательство. А сайт buknews.com.ua - спонсируется и контролируется Бурбаками и Федоруком. Позорище.

avatar

Аля

05 жовтня 2015 14:08

Укроп!!! Де Укроп?!!! Я вже їсти хочу борщ з укропом. 

avatar

Дзіма

05 жовтня 2015 14:13

що робить у списку Солідарності    бугалтерша ресторану жонки федорука пришмандовка Ксюха Косменко? воно ж тупе і вміє тіко в кабаку чорну бугалтерію рискає  

 

то шо ви собі думаєте от таким уйобкам з шмондами можна, а депутату кіреєву нє 

avatar

ОПОР

05 жовтня 2015 14:13

Вот суки!!! Я вас вычислю по ай-пи адресу!!!

avatar

КИА

05 жовтня 2015 14:14

avatar

Grygorii Sorochan

05 жовтня 2015 16:27