Чоловік впав у 9-метрову яму на території ресторану 'Сорбонна' - медики ледь змогли витягнути його звідти

Чоловік впав у 9-метрову яму на території ресторану "Сорбонна" - медики ледь змогли витягнути його звідти

22.07.2016, 13:44

У Чернівцях 28-річний чоловік впав у яму глибиною 9 метрів на території ресторану "Сорбонна", що знаходиться на вулиці Університетській.

Як повідомляє ТРК АСС, нещасний випадок стався 21 липня близько 23.00.

На місце відразу ж викликали Швидку допомогу, команду УДСНС та поліцію. За інформацією Володимира Єленєва, директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, канава має глибину близько 9 метрів. Чоловіка ніяк не могли дістати з ями, тому лікарю бригади Швидкої допомоги довелося спускатися вниз, на місці надавати допомогу потерпілому і лише потім піднімати чоловіка вгору.

За словами відвідувачів, які бачили, як це сталося, чоловік не був в стані алкогольного сп’яніння. Він не знав про яму, яка була замаскована. Лікарі Швидкої допомоги згадують, що минулоріч вже був схожий випадок і вони вже рятували людину, яка впала в цю канаву, але тоджі вона мала лише 3 метри, а зараз - 9. 

У Чернівцях чоловік впав у 9-метрову яму у ресторані - медики ледь змогли витягнути його звідти

В "Сорбонні" нещасний випадок підтвердили, але коментувати цю ситуацію поки відмовилися. 

Адміністратор ресторану пані Людмила пообіцяла розповісти подробиці цієї трагедії ближче до обіду. Очевидці кажуть, що чоловіка відвезли в лікарню Швидкої допомоги на вулицю Фастівську з діагнозом - закрита черепно-мозкова травма. За інформацією начмеда лікарні Олександра Плегуци, чоловікові 28 років, він зараз у реанімації, але стан його стабільний. Медики констатують: хлопець народився в сорочці, загрози життю немає, незабаром його переведуть у палату нейрохірургічного відділення.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Этот лаз толя придумал для укрытия гопоты с рыговского места

avatar

22 липня 2016 11:51

А як прийняли ресторан в експлуатацію.

avatar

Чесанов

22 липня 2016 16:15

Эт все фигня. Вот я раз в люк на Головной провалился... Повезло. успел руками упереться. с тех  пор смотрю под ноги

avatar

22 липня 2016 18:56