'Чернівцітеплокомуненерго', якому допомагають з кишені громади, купило собі машину за без чверті мільйон гривень

"Чернівцітеплокомуненерго", якому допомагають з кишені громади, купило собі машину за без чверті мільйон гривень

05.08.2016, 20:45

Про це повідомила журналістка Надія Бабинська. 

- Кілька хвилин гортання чернівецьких закупівель на Система публічних електронних закупівель ProZorro - море тем для роздумів. (Наші з вами) мільйончики падають в сумнівні кишені.

Приклад: червень 2016 року. Закупівля одного ГАЗ 3302 міським комунальним підприємством (нашим з вами) "Чернівцітеплокомуненерго". За 748 тисяч грн. (Наше з вами) комунальне підприємство закуповує одну машинку у такого собі ООО "Укрспецтехніка-57" (про нього тут http://goo.gl/VeMbdD )

При тому, що на сайті офіційного дистриб'ютора автівка коштує до 500 тисяч http://gaz.ua/gaz-3302-biznes-furgon-termicheskij.html

А! І ще одна заміточка. В тендері брали участь дві фірмочки - ця спецтехніка і "ТОВ "Техкомплект". Ці дві фірми вже засвітились в скандалі навколо закупівлі Чернівціобленерго автівок. http://goo.gl/VeMbdD

1


КОМЕНТАРІ (2)

Не коментую про фірми, які брали участь у закупівлі, бо якщо  вони допущені до закупівлі, то, мабуть,  мають на це право. Щодо машини, то наскільки мені відомо, 500 тисяч гривень коштує така машина без спец обладнання, а «Чернівцітеплокомуненерго» закупило машину, укомплектовану спец обладнанням, а саме зварювальний апарат, дизельгенератор з автопомпою,  освітлювальне обладнання, відбійні молотки та багато іншого (всю специфікацію не пам’ятаю). МКП «Чернівцітеплокомуненерго» надасть з цього приводу офіційну відповідь. 

avatar

.Карімова Ірина

05 серпня 2016 18:53

При всій повазі до пані Надії ради би спочатку дізнатись про суть закупівлі на комунальному підприємстві, а потім видавати гарячий матеріал наГора. Якщо судити з коментаря Ірини Карімової, то більша ціна пояснюється комплектацією машини. Якось не дуже зручно виглядає для такої досвідченої (пишу без грама іронії) журналістки, як Бабінська.

avatar

Кирило

05 серпня 2016 22:16