Чернівці УДАРили автопробігом по Лаврову

Чернівці УДАРили автопробігом по Лаврову

13.01.2013, 19:04

Сьогодні, 13 січня, з першої години дня у різних місцях Чернівців городяни могли бачити колону з десятка автомобілів, прикрашених партійною символікою політичної партії "УДАР". Активісти обласної організації партії таким чином висловлюють своє ставлення до теми переговорів між російським міністром закордонних справ та його українським колегою, які сьогодні перебувають на Буковині. Акція носить назву "Україна за європейський вибір", - розповіли www.buknews.com.ua організатори акції. Ставлення  "УДАРу" до можливого входження України до Митного союзу засвідчують написи на їхніх плакатах: "Чернівці - не політичний полігон", "Ні політичним кайданам", "Ми нація, ми незалежні, ми українці", "УДАР за європейський вектор", "Митний союз - шлях до рабства", Ні історичним помилкам", "Ні російській гегемонії". Пробіг стартував з вулиці Заньковецької і продовжився вулицями Головною, Червоноармійською, проспектом Незалежності, Московської Олімпіади, Руською. Працівники ДАІ, яких сьогодні як ніколи багато у місті, рухові автоколони не перешкоджали. Помітно було лише, що після проїзду машин офіцери кудись одразу телефонували. Натомість чернівчани радісно вітають кортеж, махають руками, схвальними вигуками підтримують акцію.

Нашому кореспонденту також стало відомо, що активісти "Фронту змін" розтягнулися вздовж маршруту слідування міністерського автомобільного кортежу і розмахували прапорами ЄС.

1


КОМЕНТАРІ (3)

А чому ударівці "великі патріоти" не були разом зі свободівцями там, де менти били людей.... все  ж було б більше протистояння ментовським служакам. Але ж так воно у нас завжди: лебідь, щука і рак......

avatar

Алла

13 січня 2013 18:13

Може тому, що треба більше координувати зусилля, ане тягнти покривало на себе . Це стосується, у прешу чергу, Свободи

avatar

Аллі

13 січня 2013 18:54

Може, спочатку навчитись правильно писати українською мовою "АНЕ" говорити про покривало!!!

avatar

Ангеліна

14 січня 2013 09:50