«Чернівці – це місто, яким краще ходити пішки», – думка туриста (ФОТО)

«Чернівці – це місто, яким краще ходити пішки», – думка туриста (ФОТО)

27.07.2016, 18:37

Очима приїжджої людини місто виглядає інколи ще об’єктивніше, ніж очима його корінних мешканців. Адже мандрівник в місті ще ні до чого не звик, тож усе – свіжі перші враження. Мандрівник і журналіст, який веде блог під ніком pauluskp, поділився своїми короткими коментарями в жанрі дорожного журналу про все, що його зацікавило у Чернівцях. Автор зробив висновок, що це досить комфортне і толерантне місто, без жодної упередженості чи міжетнічної агресії, спокійне. «Чернівці – це таке місто, яким краще ходити пішки», – пише мандрівник і як на підтвердження своєї думки подає фоторепортаж пішохідної вулиці О.Кобилянської та інших «брукованих» менших вуличок.

Туриста здивувала аптека по вулиці Головній через античну ліпнину на фасаді, здивували також і краса площі Пресвятої Марії. Зізнається: Прут так і не побачив лише того, що він майже за містом, якби ця річка була в центрі – було би ідеально.

Паркомати і паркувальники поруч, наявні і знесені зірки на «Алеї слави» і навіть ціни на проїзд – усе це уважно занотував гість.

Зробив висновок: Чернівці – то з розряду тих місяць, де і в гостях цікаво, і жити можна. Хоча зазначив і ряд критичних моментів: деякі пам’ятки, на його думку, обросли надто легендами, а плакати навіть найблагороднішого змісту розташовані  у не завжди логічному місці.

Більше фото та інформації – за посиланням

Джерело: http://chv.tv/

1