Чернівці рясно засіялися УКРОПом

Чернівці рясно засіялися УКРОПом

06.07.2015, 21:07

У різних місцях обласного центру з'явилися біл-борди і сітілайти з емблемою популярного українського об'єднання патріотів. Особливо велике скупчення УКРОПу зафіксовано на кількі біля проспекту Незалежності та на вулиці Героїв Майдану.

Символ УКРОП, авторства Андрія Єрмоленка, використовується політичною партією «Українське об'єднання патріотів - УКРОП". Як розповів на прес-конференції в УНІАН один з лідерів партії Геннадій Корбан, "щоб уникнути будь-яких інсинуацій навколо цієї теми, об'єднання патріотів підписало з автором символу акт прийому-передачі. Андрій люб'язно погодився передати цей символ "Українському об'єднанню патріотів" за 1 грн". Геннадій Корбан також зазначив, що партія не буде обмежувати розповсюдження символу  УКРОП посеред  українців. "Всі мають право носити цей символ. Патріоти, учасники АТО, всі хто бажає", - підкреслив Геннадій Корбан.

У свою чергу автор символіки Андрій Єрмоленко відзначив, що вирішив передати право на використання символа саме цій партії. "Мені подобається, що це партія патріотичного спрямування. Я сам є патріотом", - відзначив Єрмоленко. - Він також наголосив, що саме ця партія має право користуватися плодами його творчості, оскільки "реально представляє інтереси патріотичної частини суспільства".

Крім відомого символу на чернівецьких носіях також розміщено заклик "ПРИЄДНУЙСЯ" і адреса сайту www.ukrop.com.ua в мережі Інтернет. Зайшовши у мережу за цією адресою відвідувачі потрапляють на сайт, в центрі якого розміщено вказаний символ "УКРОП" та інтерактивну кнопку "Приєднуйся", клікнувши на яку можна завантажити анкету популярного українського об'єднання патріотів. На сайті також вказано  e-mail: [email protected], за яким можна надіслати заповнену анкету. 

Цікаво виглядають деякі прикінцеві пунткти анкети:

 "Заповнивши та надсилаючи цю анкету, я підтверджую, що:

 

  • Не був членом Партії Регіонів, Комуністичної партії України
  • Не підпадаю під люстраційні обмеження, введені Законом України «Про очищення влади»
  • Не вчиняв діянь, які можуть бути кваліфіковані як корупційні
  • Поділяю мету Партії «УКРОП» та основні положення її платформи
  • Беру на себе зобов’язання вийти з лав будь-якої політичної партії перед прийняттям мене членом партії «УКРОП»

 

Крім Геннадія Корбана - колишнього заступника голови Дніпропетровської ОДА, згідно з повідомленнями ЗМІ, до партії також нібито мали намір приєднатися Борис Філатов, Володимир Парасюк, Борислав Береза, Юрій Бутусов, Сергій Іванов, Олег Покальчук, Юрій Кас'янов. Згодом дехто з фігурантів цього переліку заперечив цю інформацію. 

Тим часом ще 15 червня 2015 року Міністерство юстиції України видало свідоцтво про реєстрацію політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Геннадій Корбан оприлюднив на своїй сторінці у ФБ фотографію Свідоцтва, яке супроводив таким коментарем: 

- "В історії української політики відкривається новий розділ. Запам'ятайте цей день. Він може стати переломним для України і для тих, кому небайдужа доля нашої країни. Кілька днів я чекав, щоб опублікувати цей документ, який ми отримали три дні тому. Країну стрясали чергові політичні чвари навколо відставки голови СБУ.

Написав Геннадій Корбан у ФБ.  

 - Тепер кожен патріот і людина, яка готова захищати, оберігати і будувати нову Україну має можливість приєднатися до нас. Найближчим часом буде проведено установчий з'їзд. Буде опублікована програма, декларація і статут нової партії. Ми готові до нових битв! Перемога буде за нами!"

Нагадаємо, військовослужбовців, які захищають Україну в зоні АТО, прибічники сепаратистів в Інтернеті почали обзивати «укропами». Українці ж  ппретворили прізвисько на героїчний образ. Зневажливе прізвисько борців з сепаратизмом «Укроп» (часто вживане бойовиками) вирішили сприймати як абревіатуру від «Український опір». Також з'явились емблеми з рослиною. Бренд отримав оформлення і через якийсь час впізнаваність по всій країні.

1


КОМЕНТАРІ (8)

  Какой укроп, это партия жидов!!!

avatar

111

06 липня 2015 20:24

Це проект Коломойського, масонский штаб!

avatar

Серьога

06 липня 2015 20:26

Нарешті є нова альтернатива всім клоунам, які вміють лише розмовляти! кожна людина з списку УКРОП заслуговує на повагу! це реальна єдина політична сила яка здатна зупинити безчинства .

avatar

Андрій

06 липня 2015 20:36

Найкраща та найпатріотична політична сила з нових!

вони не пустили війну в Дніпропетровськ , вони лише реально зможуть її запинити По всій Україні!

avatar

Чернівчанин

07 липня 2015 00:31

Ти правий війну в Дніпропетровск не пустили, який жид дозволить війну у себе вдома. А зупиняти війну вони не збираються , найкращий час для заробляння грошей масонами. коли по вулицях тече людська кров. Згадайте історію з викачкою Коломойським нафти з нафтопроводу. Якби не було  війни він би таке собі не дозволив. а фокуси з рефінансуванням його Приватбанку, взяв сотню мільярдів при курсі 12-13. скупив долари та продав їх при курсі 40. Заробив на рівному місці  250 мільярдів. То кому був вигідний скачок долара ? Війна тут ні при чому.. І таких фактів масса, але ЗМІ про це не пишуть та не покузують, бо вони всі належать таким як Коломойський.

А ти пишеш про патріотизм. Де присутній інтерес Коломойського патріотизмом не може навіть пахнути.

 

avatar

Андрію

07 липня 2015 08:39

avatar

Marina Zavgorodnyaya

07 липня 2015 16:15

А Олександр Ткачук в курсі цього блюзнірства? Здається, це заявка на майбутній гімн одноіменної партії. Чи вже встигли порузумітися, як і з автором шеврону? Для порівняння - http://notatky.com.ua/hajdamaky-ukrop-klip/ і https://www.youtube.com/watch?v=FWOBeIhe-j0&app=desktop Історія виправлень зберегла те, що Корбан пізніше викреслив - "... песня юных украинских бандуристов (под которую вы у нас скоро все попляшите)" "Gennady Korban 5 липня о 12:42 Цвет индиго с логотипом УКРОП начал появляться ВЕЗДЕ, раздражая внимание сладких дел Мастера (назову его Кандидор) и его пекарей с самого утра. Ситилайты УКРОПа висят по дороге в Конча Заспу и даже около Администрации президента. Это только начало. Чтобы ощутить красоту момента рекомендую, когда ездите по трассе, включать в машине эту музыку - песня юных украинских бандуристов (под которую вы у нас скоро все попляшите). https://m.youtube.com/watch?v=FWOBeIhe-j0 "

avatar

Арта Мелос

07 липня 2015 16:20

Беня, еще тот кадр. Сначала финасировал "Свободу", потом прикармливал Яроша, а теперь придумал "Укроп", чтобы у него нажитое непосильным трудом и украденное у народа не отобрали.

avatar

Перец чили

09 липня 2015 11:55