Чернівці потопають у смітті: Обшанський запропонував Бешлею піти у відставку

Чернівці потопають у смітті: Обшанський запропонував Бешлею піти у відставку

05.04.2019, 10:19

У Чернівцях на вулиці Січових Стрільців зупинка громадського транспорту  перетворилась у стихійне сміттєзвалище.

Відео із зупинки на своїй Facebook-сторінці оприлюднив колишній начальник інспекції з благоустрою міста Сергій Обшанський, пише molbuk.ua.

У своєму відеозверненні Обшанський нагадав, що нещодавно директор департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей публічно звинуватив інспекцію з благоустрою у ситуації із сміттєзвалищами.

“Він зауважив на тому, що всі сміттєзвалища – це безвідповідальна робота інспекції з благоустрою. І що саме керівник інспекції винен у тому, що Чернівці зараз засмічені. Зауважу наступне: інспекція ліквідована вже понад місяць, і як не являюся начальником інспекції. Але такі неподобства, які зараз є на зупинці громадського транспорту на Кемпінгу, у нас такого не було”, – сказав Обшанський.

Колишній посадовець додав, що нездатність Бешлея керувати житлово-комунальною сферою Чернівців призвела до таких стихійних сміттєзвалищ.

“Ваша нездатність організувати якісну роботу в Чернівцях призводить до таких стихійних сміттєзвалищ”, – додав С. Обшанський.

Він запропонував Бешлею написати 5 квітня заяву на звільнення з посади директора департаменту ЖКГ.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Псих обсранский, твое мнение засунь себе в ... сам знаешь куда

avatar

Сева

05 квітня 2019 12:28

Да то "мнєниє" разом з бешлейом і рештою тих придурків давно пора запхати десь подалі, аж в саму чорну дупу, бо це місто вже засрали і розвалили, Чернівці такі засрані ще небули! Треба гнати цих виблядків ненажерливих від корита, бо вони довели місто до краху!

avatar

123

06 квітня 2019 06:13