Чернівці не отримали статус Молодіжної столиці України

Чернівці не отримали статус Молодіжної столиці України

26.01.2020, 21:29

Статус «Молодіжна столиця України» отримав Тернопіль.

«Тернопіль офіційно отримав статус «Молодіжна столиця України 2020». Про це повідомлено під час Всеукраїнського молодіжного форуму «Молодь Offline», під час якого понад 350 учасників обміняються досвідом з розвитку молодіжної політики. Найголовнішою частини події стало урочисте вручення Тернополю статусу «Молодіжна столиця України 2020», — йдеться в інформації Тернопільської міської ради.

Як підкреслив голова Наглядової ради Національного конкурсу Олександр Ярема, перемога у конкурсі надасть тернопільській молоді нові можливості та відкриє нові шляхи, а здобуття почесного звання «Молодіжної столиці України» означає, що влада міста зуміла знайти спільну мову з представниками тернопільської молоді.

«Хочемо подякувати Вінниці, Івано-Франківську, Кременчуку, Миколаєву, Одесі, Умані, Харкову, Хмельницькому, Чернівцям за колосальну роботу та неймовірні презентації, які ще раз доводять, що у ваших містах жодне рішення для молоді не ухвалюється без молоді!», — написали на сторінці конкурсу у Facebook.

Нагадаємо, раніше Чернівці потрапили у фінал конкурсу «Молодіжна столиця України 2020». 

Першим містом, яке здобуло перемогу у 2017 році, став Львів, наступним — Кам’янець-Подільський.

https://acc.cv.ua/ 

1