Чернівці, Львів та Івано-Франківськ 'зачищають' рекламу Мураєва: 'Нехай красується в Сибіру або тайзі'

Чернівці, Львів та Івано-Франківськ "зачищають" рекламу Мураєва: "Нехай красується в Сибіру або тайзі"

13.09.2021, 08:26

Івано-Франківськ став наступним містом, де прибрали білборд, на якому розмістили рекламу із зображенням лідера партії "Наші" Євгена Мураєва.

Нагадамо, 7 вересня білборд із зображенням Мураєва помітили в Новояворівську та Львові. Влада обіцяла прибрати рекламу до кінця дня.

6 вересня стало відомо, що білборд з рекламою Мураєва і його телеканалу "НАШ" зняли в Чернівцях після того, як на рекламну конструкцію поскаржився депутат Чернівецької райради Артем Жук.

До слова, у Львові та Чернівцях рекламу розміщувала київська компанія. Нагадаємо, на початку вересня банер із зображенням Євгена Мураєва розмістили на фасаді Будинку профспілок в Києві, де в 2014 році спалахнула пожежа під час штурму силовиків. Плакат НЕ провисів і півдоби - через кілька годин після установки його демонтували.

Наступним містом, де  "зачистили" рекламу із зображенням лідера партії "Наші" Євгена Мураєва і логотипом його телеканалу "Наш" з промовистим фразою: "Тут наша земля", став Івано-Франківськ.

Радник міського голови з питань безпеки та правопорядку в Івано-Франківській міській раді Назарій Кішак, коментуючи подію, написав: "Якщо хтось із" російських найманців "хоче покрасуватися на білбордах уздовж доріг, нехай вибирає для цього захаращені дороги Сибіру або непрохідну тайгу, а не затишний український Івано-Франківськ ".

З його слів, будь-який прояв прокремлівських поглядів в Івано-Франківську буде припинятися негайно. "Який би йому сценарій не прописала РФ, його вплив на нас не пошириться, бо ми українці. Ми вільний і незалежний народ!" - резюмував Кішак. 

читайте докладніше на сайті "Діалог.UA": https://www.dialog.ua/ukraine/236198_1631471596

1