Чернівецьких 'фронтовиків' викликали на  «соціалістичне змагання»

Чернівецьких "фронтовиків" викликали на «соціалістичне змагання»

29.10.2011, 17:45

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ЧЕРНІВЧАН» (58000, м. Чернівці, вул. Поповича, 6, тел..050 986-49-42) 28 жовтня 2011 р. поширила ПРЕС–РЕЛІЗ "АКЦІЯ «ЧЕРНІВЦІ ПРОТИ ЯЦЕНЮКА»".  "Започаткована нашою громадською організацією акція ставить за мету захистити  Чернівці від зазіхань і грабунку, повернути громаді міста загарбані представниками «Фронту змін» землі і об’єкти, зокрема 27 гектарів землі на вул. Рівненській, де мала будуватись лікарня, а зводяться котеджі, прихоплений «фронтовиками» завод «Гравітон» і невідомо що там робиться з цим майном,  закладений ними ринок «Добробут» на людській землі не платить податків до казни міста, і, як стало відомо, до того ж власники не платять зарплату своїм працівникам.

 Це лише ті приклади, про які нам стало відомо. Своєю акцією ми хочемо привернути увагу жителів Чернівців до того, що чернівецькі керівники «Фронту  змін» не білі і пухнасті, а разом зі своїм начальником Арсенієм Яценюком дерибанять наше місто.

 Ми хочемо, щоб вони все повернули громаді міста, бо це все створювалося чернівчанами впродовж років, а відійшло не зрозуміло як до рук спритних ділків Яценюка.

 З цією метою ми збираємо підписи не байдужих городян з вимогою до міської влади повернути чернівчанам все, що в них забрав «Фронт змін»!

 Наша акція здійснюється не на противагу збору підписів «Фронтом змін» в Чернівцях, але ми готові позмагатися з «фронтовиками». Викликаємо на змагання  представників Яценюка – хто збере більше підписів. Це буде таке собі «соціалістичне змагання».

 Цю акцію розпочала ГО «Спільними зусиллями чернівчан», але до неї можуть долучитися інші громадські організації і партії.

 Голова ГО «Спільними зусиллями чернівчан» Василь Мойсов"

За кілька днів до того у Чернівцях, нагадаємо, з'явились листівки з суперечливим змістом. (Див. фото). У тексті - суцільна агітація проти "Фронту Змін" та й особисто проти керманича політсили Арсенія Яценюка. На одній площі одразу два антагоністи. Справа та зліва по одному намету. Сині паплюжать сіро-зелених. Папірець, який вийшов накладом у 50 тисяч примірників, від першого і до останнього слова просочений риторичними запитаннями та закликами до опору "Фронту Змін".

- Там всяка нісенітниця написана, знову влада якимось анонімними руками, у наметах, бачите, без упізнавальних знаків, намагається перешкодити нам збирати підписи проти президентства Януковича, - пояснив Олексій Каспрук, голова фракції "Фронт Змін" у міській раді. О.Каспрук знає точно - синій намет стоїть на площі незаконно. Водночас, свої намети "фронтовикам" вдалося відстояти у суді, оскільки спершу міська рада звинувачувала цю політсилу у самовільному розташуванні.

Офіційно люди представились як громадська організація "Спільними зусиллями захистимо чернівчан". Своїм керівником називають Мойсова Василя Пилиповича.

- Хто автор тексту? 
- Люди.
- Які люди?
- Які все бачать і пишуть, - неохоче кажуть у наметі.

Зараз "фронтовики" працюють над тим, аби з'ясувати, хто, чому і з якою метою проводить таку виставу. Хоча до суду не подаватимуть.  (за матеріалами citi.cv.ua).



КОМЕНТАРІ (1)

Нарешті! Хоть хтось в Чернівцях насмілився виступити проти цього скоробогатька "пісяя". Правильно про нього хтось сказав, що то гірше Янека. Говорить гарно, але при тому не забуває збагачуватись за наш рахунок, вже півЧернівців завдяки Федоуку прихопив. Підписуюсь!

avatar

Іван Максимович Чернівці

29 жовтня 2011 13:15