Чернівецьких депутатів закликали вимагати скасування абонплати за газ

Чернівецьких депутатів закликали вимагати скасування абонплати за газ

01.04.2017, 19:28
Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив громадський активіст Илья Хочь
- Ситуація з введенням абонплати за споживання нагадала мені вже далекий 1998 рік. Тоді на одній із сесій Чернівецької міської ради розглядалось питання про встановлення плати за проізд по Калинівському мосту. Навіть пам'ятаю автора "ідеї" (це не був депутат). Але депутатський корпус рішуче відхилив пропозицію.
 
І сьогодні, коли вже більшість місцевих рад, звернулась до Президента і його уряду з вимогою про скасування цієї постанови, закликаю депутатський корпус ініціювати скликання позачергової (чергової) сесії і вимагати скасувати це рішення! Це ще треба було зробити на початку сесії в четвер 30.03.2017 року. Тим більше, що Юлія Володимирівна в цій темі на передовій! 
 
Ми уже зазначали, що люди за свої кровні будували розподільчі газові мережі. Цей маразм вже треба зупиняти! А цього керівника НКРЕ, такого собі Вовка, треба вже зафлажкувати, як справжнього вовка! - запропонував Ілля Хочь.
 
 
Депутат Юрій Бурега відповів активісту: Ми вже готуємо проект рішення, бо люди, які будували мережі за свої кошти, знесуть ці ОБЛ, МІСЬК гази не буду писати куди...  і в порядок денний це питання було внесено! За зарплату керівників НАК Нафтогаз У, можна половину газотранспортної системи України утримувати, ми ж чуємо, які надприбутки отримує цей монстр за останні два роки. Люди не дурні і вміють рахувати, та для чого саме тепер ще по цьому питанню збурювати народ?
 
 Представники ПАТ "Чернівцігаз" теж взяли участь в дискусії
1