Чернівецький «Урожай» стартує на всеукраїнській футзальній арені

Чернівецький «Урожай» стартує на всеукраїнській футзальній арені

13.10.2021, 20:59

Вже післязавтра, 15 жовтня, у п’ятницю, відбудеться довгоочікуване свято для буковинського футзалу. Свято, на яке справжні палкі шанувальники «шкіряного» очікували вже кілька років. Цього дня чернівецький «Урожай» стартує на попередньому етапі.

Чернівчани вирушають на першу гру в рамках попереднього етапу до Вінницької області, де зіграють проти ФК «Орлівка» з одноіменного населеного пункту. Команда налаштована рішуче і планує виступити максимально успішно, а цьому одна з основних передумов – потужний склад із досвідченими, майстерними гравцями.

Ця передумова в «Урожая», безумовно, є. Президент команди Володимир Глібка зібрав потужний склад, який однозначно буде конкурентоздатним на всеукраїнській футзальній арені. Наразі за команду заявлені фактично всі кращі гравці Буковини, і це дає сподівання на те, що ми цієї зими бачитимемо в Чернівцях хороший, якісний футзал у виконанні найпотужніших українських команд, і серед них «Урожай» аж ніяк, так би мовити, «задніх не пастиме».

«Ми дебютуємо цього року на такому рівні, але якогось мандражу чи невпевненості у нас немає, - каже Володимир Глібка. – Ми готуємося, знаємо свої можливості і впевненість у тому, що зможемо виступити достойно, у нас є. І вже у п’ятницю спробуємо це довести».

Наводимо склад «Урожая», який було заявлено для участі в розіграшу Кубку України з футзалу сезону-2021/22:

  1. Денис Купчанко (воротар)

  2. Владислав Мельников (воротар)

  3. Ростислав Храпко (воротар)

  4. Олексій Бакалярик 

  5. Мирослав Гаталяк

  6. Юрій Головачук

  7. Віталій Гончар

  8. Павло Гончар

  9. Генадій Куляк

  10.  Сергій Максимчук

  11.  Михайло Рябий

  12.  Андрій Савчук

  13.  Віталій Ткачук

  14.  Денис Хандій

  15.  Вадим Українець

  16.  Сергій Янчик

Президент – Володимир Глібка

Головний тренер – Сергій Янчик

Тренер-  Віталій Ткачук

Спортивний директор – Віталій Гончар

Лікар – Валерій Чинчик

 

Альберт КОМАРІ

1