Чернівецький УКРОП разом з переселенками відсвяткував День Луганська

Чернівецький УКРОП разом з переселенками відсвяткував День Луганська

14.09.2015, 19:31

Члени Чернівецької організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» влаштували 13 вересня творчі майстерні «Домівка своїми руками».

Майстрині Ірина Зіник та Олена Федосова – колишні мешканки Луганської області вчили присутніх мистецтву тістопластики та енкаустики. Тістопластика – процес виготовлення фігур з тіста. Енкаустика – малювання гарячим графічним воском. Мисткині дивували учнів технікою виконання, а учні, в свою чергу, раділи своїм результатом.

«13 вересня український Луганськ святкує День міста, ми не хотіли лишатися осторонь. Зараз на Буковині проживає чимало колишніх мешканців з Луганської області. Маю честь бути знайомою з Оленою та Іриною. Вони дарують людям теплі картини, котрі прикрашають оселі. Саме тому вирішили у цей день зробити щось спільне в нашій домівці – Україні», - розповіла модератор творчих майстерень Іванна Герасимчук.

«Сьогоднішні вироби, які зліпили та намалювали праскою учасники майстер-класу ми виставимо на продаж. До Дня міста Чернівці запланований благочинний ярмарок, тож гроші від продажу ми віддамо на необхідні речі для хлопців у АТО», - ділиться запланованим співорганізатор майстер-класів, волонтер та член Чернівецької організації «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Олеся Вус.

Жінки буковинського «УКРОПУ» додали, що це не останній благочинний захід.

Дарувати людям тепло та затишок вони продовжать. Вже на цьому тижні «Свято уваги» відбудеться у геріатричному пансіонаті.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

1


КОМЕНТАРІ (3)

то оці шмари з путі добра впинилися в олігарха який оббирає народ і Україну коломойского

кобевко розкладає шаріки по всіх олігархах укропів самопомочних

ГАНЬБИЩЕ!!!!!!

avatar

Влад

14 вересня 2015 18:56

Я працюю там вже 4 роки,вас там пане Ткачук і пані Кобевко ні разу не бачила!Є інші люди ,які вже давно піклуються долею та проблемами стареньких!Самопоміч хотіла дати якийсь там концерт не пройшло,а вас ми там не чекаємо!Лишеперед виборами забігали ,не соромно!

avatar

Віка

14 вересня 2015 21:30

Деякі нікчеми що палець об палець не вдарили дуже люблять критикувати інших. Дівчата молодці!

avatar

Віктор

14 вересня 2015 23:10