Чернівецький «УДАР Віталія Кличка»: Низький уклін вам, дорогі буковинки!

Чернівецький «УДАР Віталія Кличка»: Низький уклін вам, дорогі буковинки!

07.03.2015, 17:07

Любі буковинки!

Щиросердно вітаємо вас з прекрасним і сильним святом – Міжнародним Днем жіночої солідарності! У цей день ми хочемо подякувати кожній жінці – матері, дружині, сестрі, доньці, - за вашу неоціненну працю. Ваша чуйність, ніжність та доброта роблять наш світ милосерднішим, розтоплюють у серцях страх та ненависть.

Сьогодні, коли наша країна потерпає від війни, ми хочемо низько вклонитися тим, хто став символом надії та віри у перемогу – дружинам та матерям наших бійців, які зараз захищають Україну від сепаратистів та російських найманців. Своїми молитвами ви оберігаєте нас від зла та ненависті наших ворогів.

Ми захоплюємось хоробрістю жінок, які, взявши до рук зброю, пліч-о-пліч з чоловіками відвойовують українські землі з рук терористів. А ту роботу, яку виконують жінки-волонтери у тилу, сьогодні неможливо оцінити.

Ми дякуємо вам за вашу сміливість, мужність, віру в нас та в перемогу України, за ваші молитви, недоспані ночі і любов, без якої нам не дістатися мрії. Ви – наша підтримка і опора. Ви – ті, заради кого ми готові на все. Низький уклін вам, дорогі буковинки!

 З повагою Чернівецька обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

1


КОМЕНТАРІ (1)

Це що за партія??? Партія - ЦИГАНІВ???

avatar

Віктор

08 березня 2015 08:25