Чернівецький УДАР повстав проти рейдерства Оксани Продан і просить Кличка розібратися

Чернівецький УДАР повстав проти рейдерства Оксани Продан і просить Кличка розібратися

14.04.2014, 19:51

13 квітня відбулась Конференція Чернівецької міської організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», на порядок денний якої були винесені два питання: про участь міської організації Партії у позачергових виборах Президента  України та про ситуацію, яка склалася довкола Чернівецької міської організації.

Доповідачі з другого питання  зазначили, що упродовж тривалого часу чинилися безпідставні спроби втручання у роботу Чернівецької міської організації народним депутатом України Оксаною Продан, яка не є членом Чернівецької обласної організації.

Будучи непричетною до процесу розбудови, формування та подальшого функціонування місцевого осередку, вона грубо втручалася у перебіг робочих процесів, намагалась впливати на формування внутріпартійної структури та кадрового резерву шляхом нав’язування кандидатур, що  дискредитували себе як політичні діячі: це одіозні фігури області, депутати, які голосували синхронно з Партією регіонів за прийняття антинародних рішень та ті люди, які змінювали політичні орієнтири, керуючись виключно меркантильними інтересами.

Остання пропозиція від Оксани Продан стосувалася усунення голови міської організації Партії з «призначенням» на це місце «своєї» людини та формування списків до міської ради переважно з кадрового резерву її одіозного оточення. 

Такі дії Чернівецька міська організація розцінила як спробу рейдерського захоплення місцевого осередку, що дискредитує довіру виборців як до Партії, так і до її Лідера Віталія Кличка.

Окрім того, не маючи на це повноважень, в обхід Чернівецької міської організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка»,  Оксана Продан намагалася вплинути на процес формування Чернівецького міського виборчого штабу кандидата у Президенти Петра Порошенка всупереч тому, що даний процес мав відбуватися за погодженням Чернівецької обласної організації Політичної партії «УДАР»  та представників від Петра Порошенка в області.

Зважаючи на деструктивні дії Оксани Продан, Конференція Чернівецької міської організації прийняла рішення про звернення до Лідера Партії Віталія Кличка та до фракції «УДАР» у Верховній Раді з проханням надати належну оцінку такій діяльності Оксани Продан.

Будучи цілісним колективом, морально та політично згуртованим, Чернівецька міська організація вжила заходи щодо недопущення зовнішнього втручання у партійне життя міської організації і ні при якій ситуації не буде приймати пропозиції подібного характеру.

Керівництво місцевого осередку, як завжди, забезпечує ефективну роботу з першочергових та поточних завдань. Тому головними питаннями на даний момент міська організація Партії вважає підготовку до президентських виборів, забезпечення їх прозорості, про що на конференції були прийняті відповідні рішення.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Кличкові нема коли розбиратися, він тепер з Фірташем доммовляється як Порошенка в президенти всунути

avatar

вибборець

14 квітня 2014 17:12

avatar

Человек

14 квітня 2014 19:37

Партия Удар +Порошенко=Партия Регионов (Фирташ+Янукович)!!!

avatar

Патриот

14 квітня 2014 19:42

Дуже поверхнево дивитесь не даний конфлікт. Це боротьба не Марараш з Оксаною, це боротьба Ванзуряка. Якби Продан вдалось взяти під мінімальний контроль залишки організації, вона б її в короткий термін розбудувала та стала реальним конкурентом на посаду обласного керівника осередку. І така можливість при всіх сладнощах у неї ї, керівнтка виборчого штабу пртзначаї Порошенко, і саме Оксана буде ним керувати, окрім того не виключено, що вона буде балотуватись на посаду мера. ЇЇ балотування , ніяк не входтла в плани деяких місцевих партійців, дуже багато потрачено свого часу та коштів для своєї засвітки.

А враховуючи те, що посада голова ОДА буде скасована, потрібно буде знову пробувати йти в депутати, по списку шанс тільки у голови.

avatar

Василб

15 квітня 2014 15:05