Чернівецький штаб Порошенка попереджає про мільйонні тиражі 'бруду'

Чернівецький штаб Порошенка попереджає про мільйонні тиражі "бруду"

15.05.2014, 22:39

Штаб Петра Порошенка отримав інформацію, що проти кандидата в Президенти України Петра Порошенка найближчими днями будуть активно застосовуватися «брудні» технології. Про це BukNews повідомила заступник керівника чернівецького РВШ кандидата в Президенти України Петра Порошенка Людмила Григорчук.

Зокрема, будуть поширюватися неправдиві матеріали про Петра Порошенка з метою його дискредитації та омани громадян. Мільйонні тиражі "бруду" виявлено у більшості регіонів. Закликаємо штаби наших опонентів до чесної та відкритої боротьби. Країна змінилася. Люди розрізняють де правда, а де брехня. Звертаємо до опонентів - не витрачати гроші на "брудні" технології, а краще купити для української армії хоча б один БТР

Звертаємось до всіх громадян з проханням повідомляти про такі випадки у Чернівецький регіональний штаб, за адресою: готель «Черемош» вул. Комарова, 13 а, 2 поверх, або телефоном  (0372) 90 10 20.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Правда глаза колит.

avatar

Патриот

16 травня 2014 13:38

В чім чорнуха?в тому що удар проект фірташа,чи порошенко не олігарх.

avatar

цензор

16 травня 2014 14:29

Вся правда о Майдане: http://maidanvideos.org/

avatar

ressuss

16 травня 2014 14:45

ага, таки суща правда, таки Порошенко прислухався до пропозиції Тимошенко, щоб підтримати армію , а не витрачати величезні кошти на рекламу і кинув бабло на свої "бігморди" які  рябіють по всій країні , а на теледебати боїться йти. Опублікуйте скільки БТРів купив для армії порошенко, опублікуйте скільки дав грошей зі своєї кишені порошенко на бутерброди для майданівців. .. ні копійки. Скнара! Думає тільки за свій бізнес і вже сам не може поступати так як хоче, бо ним вже керують ті, хто наближений до сім"ї.  Єдине що правду написали, що люди вже дійсно можуть розібратися де правда, а де брехня. Тому не друкуйте більше брехню.

avatar

виборець

16 травня 2014 16:03

якщо Порошенко ніхто не зміг вимагати грошей на майдан,то це говорить  про те що ним не керують. Особисто знаю декілька мільйонерів.яких змушували давати кошти на майдан. декотрі давали кошти на обидві сторони. 

Проти Петра Порошенка пишуть брехню опоненти- Юля та крілик. Бо Крілик чипляеться за крісло прем'ера, а коли Порошенко стане президентом,то на місце кріля прийде інша фахова людина,а не це брехливе нещастя

avatar

до виборця

16 травня 2014 16:21

Правду вы называете грязной технологией. На Порошенко клейма негде ставить. Как политика,  знаем и помним все его непорядочные, аморадьные, брехливые, подхалимные поступки . Совет,  пусть занимается своим бизнесом, только честным. не так он работая в правительстве Азарова (с бандой хама), удвоил свой  капитал и стал миллиордером. Порошенко--безидейный проалыга, хитромудрый приспособленец.  Не хочу такого президента.

avatar

Valya

16 травня 2014 16:52

Красивая правда.

avatar

Патриот

16 травня 2014 22:14