Чернівецький обласний військовий комісаріат інформує

Чернівецький обласний військовий комісаріат інформує

13.07.2015, 18:44

Для комплектування посад в органах по роботі з особовим складом і , в першу чергу, посад заступників командирів рот (батарей) та посад офіцерів-психологів залучаються офіцери запасу групи ВОС-34 «організація морально психологічного забезпечення військ (сил)».

У ході 6 черги мобілізації перевага надається особам офіцерського складу, котрі проходили службу в органах по роботі з особовим складом (виховної та соціально-психологічної роботи) та були звільнені з військової служби у запас під час проведення організаційних заходів або визнані обмежено придатними до військової служби.

Це стосується офіцерів запасу, котрі закінчили вищі військові навчальні заклади за спеціальностями «соціальна психологія», «психологія», «політологія», «соціологія», «соціальна робота» та мають досвід роботи з особовим складом.

Крім того, сержантам (старшинам), котрі мають відповідний рівень вищої освіти та виявили мужність, відвагу і героїзм у ході проведення антитерористичної операції на сході України, без направлення на курси військової підготовки, їм присвоюється первинне військового звання «молодший лейтенант» (вимоги телеграми Міністра оборони України від 05.12.2014 р. № 226/1/39-т).

З перелічених питань звертатися у військові комісаріати області за місцем перебування на військовому обліку.

Військовий комісар Чернівецького обласного військового комісаріату, полковник В.В. ЧУРАЙ

1